Η απίστευτη «καραμπόλα» με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και… ΠΑΟΚ

Όσο μεγάλη κι αν είναι η αγορά, πολλές φορές οι ελληνικές ομάδες «πέφτουν» πάνω στους ίδιους ποδοσφαιριστές και προκύπτουν δυνατές… καραμπόλες.

Η μεταγραφική περίοδος πάντα έχει ενδιαφέρον, ειδικότερα όταν υπάρχουν «καραμπόλες» που μπλέκουν… ομάδες από την ίδια χώρα. Αν μάλιστα υπάρχει και μεγάλη αντιπαλότητα μεταξύ των ομάδων, όπως συμβαίνει στην Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, αλλά και τον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια που οι Θεσσαλονικείς έχουν δυναμώσει και είναι διεκδικητές του τίτλου αλλά και με οικονομική δύναμη, τότε η… ίντριγκα μεγαλώνει και το ενδιαφέρον γίνεται τεράστιο.

Με δεδομένες τις ανάγκες που έχουν οι τρεις ομάδες ενόψει της μεταγραφικής περιόδου που θα «ανοίξει» επίσημα μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν, είναι πολύ πιθανό να προκύψει μια αρκετά ενδιαφέρουσα… καραμπόλα. Μάλιστα μπορεί να είναι τέτοια που θα βάλει… φωτιά στο μεταγραφικό σκηνικό και θα απασχολήσει για αρκετό διάστημα ακόμα.

Τι ακριβώς έχει συμβεί; Οι τρεις μεγάλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου αναζητούν εξτρέμ και έχουν πέσει πάνω σε κάποια… κοινά ονόματα. Στην εξίσωση θα μπορούσε να μπει και η ΑΕΚ αν δεν είχε «κλειδώσει» στον Μουαμέρ Τάνκοβιτς εδώ κι αρκετό καιρό.

Σε κάθε περίπτωση, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν αρχίσει ήδη να ερευνούν την αγορά, να ξεχωρίζουν περιπτώσεις παικτών και φαίνεται πως οι εξελίξεις, με ομάδα από το εξωτερικό και συγκεκριμένα γειτονική χώρα να παίζει καταλυτικό ρόλο, θα είναι ραγδαίες το επόμενο διάστημα.

Το ποιος θα είναι τελικά ο ποδοσφαιριστής που θα καταλήξει στην ομάδα από το εξωτερικό, μπορεί να φέρει ανάλογες εξελίξεις και στις τρεις ελληνικές ομάδες. Θα μείνουν… όλες στο παιχνίδι; Θα βγει «εκτός» μάχης η μία και θα μείνουν οι δυο να… παλεύουν για έναν ποδοσφαιριστή ή θα μείνουν κι οι τρεις έξω από την κουβέντα για τους παίκτες που τους έχουν συνδέσει το τελευταίο διάστημα; Διαβάστε λεπτομέρειες στο photostory που ακολουθεί…

ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι στην αγορά για εξτρέμ.
Για τον Αϊτόρ έχουν ενδιαφερθεί τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο ΠΑΟΚ.
Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Κέβιν Μπούα. Τους δυο παίκτες, όμως, θέλει και μια ομάδα από το εξωτερικό που μπορεί να καθορίσει τις εξελίξεις.
Ο λόγος για την τουρκική Μπεσίκτας, που φέρεται να είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις και με τους δυο παίκτες.
Σε ό,τι αφορά τον Μπούα, ο Ολυμπιακός τον έχει στο... περίμενε. Αν πάντως, ο παίκτης καταλήξει στη Μπεσίκτας τότε θα μείνει ελεύθερο το έδαφος για τους άλλους δυο.
Πιο... ζεστά για τον Αϊτόρ έχει κινηθεί ο Παναθηναϊκός που σίγουρα δεν θα ήθελε να δει τον Ισπανό να καταλήγει στα ασπρόμαυρα. Είτε της Μπεσίκτας, είτε του ΠΑΟΚ.
Αν, πάντως, ο Ισπανός καταλήξει στη Μπεσίκτας τότε θα τον βγάλει από τη λίστα του και ο ΠΑΟΚ, ενώ ο Ολυμπιακός θα έχε πάντα την επιλογή του Μπούα...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×