Ολυμπιακός: Αυτούς τσεκάρει από Μαρσέιγ ο Ανιγκό (photos)

Ο Ζοσέ Ανιγκό συνεχίσει να τσεκάρει ποδοσφαιριστές για λογαριασμό του Ολυμπιακού, παρά το γεγονός πως εργάζεται στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Τι κι αν εργάζεται πλέον στην Αγγλία και τη Νότιγχαμ Φόρεστ; ο Ζοσέ Ανιγκό συνεχίζεται να τσεκάρει ποδοσφαιριστές για λογαριασμό του Ολυμπιακού, με κύρια πηγή του, να αποτελεί φυσικά η αγορά της Γαλλίας.

Όπως αναφέρει με σημερινό της δημοσίευμα η «Sportday» ο πρώην τεχνικός μεταξύ άλλων του Λεβαδειακού και του Πανιωνίου, έχει ξεχωρίστει αρκετές περιπτώσεις νεαρών ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στη Μαρσέιγ.

Φυσικά, αξίζει να θυμίσουμε πως ο Ανιγκό έχει εργαστεί κατά το παρελθόν στη γαλλική ομάδα, τόσο ως προπονητής, όσο και ως τεχνικός διευθυντής, ενώ γνωρίζει πολύ καλά, τα «διαμάντια» που υπάρχουν στο έμψυχο δυναμικό της πρώτης ομάδας, αλλά και στα τμήματα υποδομής.

Δείτε στην παρακάτω gallery τους στόχους του Ανιγκό για τον Ολυμπιακό.

O Ζοζέ Ανιγκό μπορεί να εργάζεται πλέον στη Νότιγχαμ, αλλά δεν παύει να κοιτάζει παίκτες και για τον Ολυμπιακό
Ο Γάλλος συγκεκριμένα τσεκάρει ποδοσφαιριστές από τη Μαρσέιγ, ομάδα στην οποία είχε εργαστεί στο παρελθόν.
Συγκεκριμένα, ο Ανιγκό τσεκάρει τα τμήματα υποδομής του γαλλικού συλλόγου και έχει ξεχωρίσει ορισμένες περιπτώσεις.
Ένας από αυτούς Ζουαουί είχε 15 γκολ και 14 ασίστ με την ομάδα Νέων της Μαρσέιγ, η οποία του έχει προτείνει νέο συμβόλαιο.
Την ίδια ώρα πάντως, τον θέλουν και οι Ντόρτμουντ, Νιούκαστλ, ενώ εκτός από τον Ολυμπιακό τον παρακολουθεί και η Γιουβέντους, ενώ αναφέρεται ως... «Νέος Μπεν Αρφά»
Εκτός από τον Ζουαουί, έχει τσεκάρει τον 18χρονο δεξί μπακ Ριστσιάρντ Ριτσάρντ, τον 17χρονο Ζορές Ραού, τον 16χρονο αμυντικό χαφ Ένζο Κομόν και τον 15χρονο χαφ Αϊλάν Μπενιαϊά.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×