Πρώην του Ολυμπιακού στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχει στο στόχαστρό του, έναν πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Μπορεί να μετράμε αντίστροφα για την έναρξη των πλέι οφ της Super League 1, ωστόσο στον ΠΑΟΚ προχωρούν κανονικά το σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μάλιστα, αρκετά δημοσιεύματα που εμπλέκουν τον «Δικέφαλο του Βορρά» με αρκετούς ποδοσφαιριστές, κυρίως από το εξωτερικό.

Τουρκικά ΜΜΕ το πήγαν ένα βήμα παρακάτω, καθώς αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωση ενός ποδοσφαιριστή που φόρεσε κατά το παρελθόν τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Διαβάστε περισσότερα στο παρακάτω άλμπουμ:

Μπορεί να πλησιάζουν τα πλέι οφ, στον ΠΑΟΚ όμως σχεδιάζουν την επόμενη μέρα
Πολλοί ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ
Τουρκικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο "Δικέφαλος του Βορρά" ενδιαφέρεται για έναν πρώην παίκτη του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον...
... Τζίμι Ντουρμάζ! 31χρονος Σουηδός εξτρέμ δεν θα συνεχίσει στη Γαλατά, και ο ΠΑΟΚ είναι μία από τις ομάδες που έδειξε ενδιαφέρον
O Σουηδός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022, αλλά δεν είναι στα πλάνα του τούρκικου συλλόγου και τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.
Στην διετία του στον Ολυμπιακό, ο Τζίμι Ντουρμάζ είχε 12 γκολ και 17 ασίστ σε 57 ματς ενώ αργότερα στην Τουλούζ έφτασε τα 90 ματς έχοντας 11 γκολ και 5 ασίστ.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×