Ολυμπιακός: Εξετάζεται... λαβράκι από τη Σκανδιναβία - Τον τσεκάρει ο Μοντεστό (photos)

Την περίπτωση ενός εξτρέμ από τη Νορβηγία φαίνεται πως εξετάζουν στον Ολυμπιακό, με τον Φρανσουά Μοντεστό να παρακολουθεί τον ποδοσφαιριστή.

Σε αναζήτηση και δεύτερου εξτρέμ βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος εκτός από τις γνώριμες για αυτόν αγορές της Ιβηρικής και της Γαλλίας ψάχνεται σε ακόμα μία, αυτή της Σκανδιναβίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται πως έχουν βρει τον ποδοσφαιριστή που θεωρούν πως μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τα άκρα της μεσοεπιθετικής τους γραμμής, με τον Φρανσουά Μοντεστό να έχει αναλάβει την υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα στο παρακάτω άλμπουμ.

Σε αναζήτηση και δεύτερου εξτρέμ βρίσκεται ο Ολυμπιακός
Με τον Φρανσουά Μοντεστό να τσεκάρει εκτός των αγορών αγορές της Ιβηρικής και της Γαλλίας και αυτή της Σκανδιναβίας.
Πιο συγκεκριμένα οι «ερυθρόλευκοι», εδώ και καιρό περνούν από το μικροσκόπιο τους, την περίπτωση του Έϊρικ Χέσταντ.
Ο Φρανσουά Μοντεστό τσεκάρει ενδελεχώς την περίπτωση του 25χρονου άσου στην προσπάθεια που γίνεται για την εξεύρεση και ενός δεύτερου εξτρέμ, εν όψει του σχεδιασμού της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο Χέσταντ μπορεί να είναι αριστεροπόδαρος, ωστόσο του αρέσει να κινείται σαν έξω δεξιά, ενώ αρκετά συχνά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως οκτάρι.
Την φετινή σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Νορβηγίας, με την Μόλντε την οποία και οδήγησε στην κατάκτηση του, καθώς ήταν από τους πρωταγωνιστές της καταγράφοντας στο ενεργητικό του 28 συμμετοχές, 4 γκολ και 13 ασίστ.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×