LIVE ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 0-1 (τελικό)

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό όλα όσα συμβαίνουν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας.

Το πρώτο ντέρμπι στην… μετά κορονοϊού εποχή, είναι αυτό που θα διεξαχθεί στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό για την πρεμιέρα των play offs της Super Legaue. Μπροστά σε άδειες εξέδρες, οι Θεσσαλονικείς θα υποδεχθούν τους Πειραιώτες με τις δυο ομάδες να έχουν αρκετά κίνητρα έτσι ώστε να επιδιώξουν τη νίκη.

Η αντιπαλότητα των δυο, άλλωστε, είναι στα ύψη τα τελευταία χρόνια και κάθε επικράτηση του ενός έναντι του άλλου, μετράει σε όλα τα επίπεδα. Ακόμα και αν βαθμολογικά δεν κρίνει πολλά, ενδεχομένως να μην κρίνει και τίποτα αν δεν υπάρξει ανατροπή της απόφασης για την αφαίρεση βαθμών που έχει υποστεί ο ΠΑΟΚ, με τον Ολυμπιακό να είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά», που θέλει τη νίκη για να μειώσει την διαφορά από την πρώτη θέση, θα αγωνιστεί απέναντι στους «ερυθρόλευκους» χωρίς τους τιμωρημένους Γιαννούλη, Ίνγκασον, αλλά και τους τραυματίες Κρέσπο, Αουγκούστο και Ζαμπά. Στον αντίποδα η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, η οποία θέλει να διατηρήσει την διαφορά που έχει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αγωνιστεί με μοναδικά αγωνιστικά προβλήματα τους τραυματίες Σουντανί και Χριστοδουλόπουλο.

Στην Τούμπα και το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός θα διαιτητεύσει ο Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών), με βοηθούς τους Απτόσογλου (Αθηνών) και Πετρόπουλο (Αρκαδίας) ενώ 4ος θα είναι ο Μαλούτας (Ημαθίας). Στο VAR θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος από τα Δωδεκάνησα, με τον Πολυχρόνη Κωσταρά από την Αιτωλοακαρνανία να είναι aVar.

Παρακολουθήστε και σχολιάστε την εξέλιξη του ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×