«Υπάρχει ανησυχία στην Ελλάδα»

Για την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα μίλησαν οι Φερνάντο Σάντος και Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Οι δύο Πορτογάλοι τεχνικοί υποστήριξαν πως η κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας φαίνεται μέρα με τη μέρα και σε μεγαλύτερο βαθμό. Αμφότεροι οι Ίβηρες ήταν καλεσμένοι σε εκδήλωση αεροπορικής εταιρίας για την παρουσίαση νέου δρομολογίου από τη Λισαβόνα στην Αθήνα.

Σάντος: «Η δυσαρέσκεια στο γήπεδο»

Αρχικά, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός υποστήριξε πως μπορεί υπάρχει έντονη ανησυχία από την κατάσταση, ωστόσο φάνηκε αισιόδοξος για την επόμενη… μέρα: «Σαφώς, οι άνθρωποι ανησυχούν. Πιστεύω σε αυτούς τους ανθρώπους και νομίζω ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, θα βρουν τη λύση σε αυτό το θέμα...».

Παράλληλα, μίλησε και για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Η ομοσπονδία είδε τον προϋπολογισμό της να μειώνεται κατά πέντε εκατομμύρια ευρώ περίπου. Η δυσαρέσκεια των Ελλήνων φτάνει και στο γήπεδο».

Φερέιρα: «Μετανάστης πολυτελείας»

Από τη μεριά του, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα, υποστήριξε πως οι Έλληνες τα βρίσκουν… σκούρα στην προσπάθειά τους να βγουν από την οικονομική κρίση.

«Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι στην Ελλάδα τους κάνουν τη ζωή δύσκολη μέρα με τη μέρα. Οι Έλληνες δυσκολεύονται να βγουν από την κρίση και να ανακάμψει η χώρα τους. Θεωρώ τον εαυτό μου μετανάστη πολυτέλειας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×