Ολυμπιακός: Ο Γκραντέλ και ο πρώτος στόχος (photos)

Παραμένει στο προσκήνιο ο Μαξ Γκραντέλ για τον Ολυμπιακού, όμως άλλος αποτελεί τον πρώτο στόχο των Πειραιωτών.

Στον Ολυμπιακό συνεχίζουν την αναζήτηση για έναν μεσοεπιθετικό που θα δώσει με το «καλημέρα» ποιότητα στα άκρα της επίθεσης.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που εξετάζεται φαίνεται πως είναι ο Μαξ Γκραντέλ, με τον 32χρονο να δείχνει κάθε μέρα την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στους Πειραιώτες.

Ο παίκτης αρέσει στον Ολυμπιακό, όμως οι άνθρωποι των «ερυθρολεύκων» έχουν άλλο όνομα ποδοσφαιριστή στην κορυφή της μεταγραφικής τους λίστας.

Διαβάστε περισσότερα στο παρακάτω άλμπουμ:

Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Μαξ Γκραντέλ, όπως έχει γίνει γνωστό από τα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών
Ο Πέδρο Μαρτίνς άναψε το «πράσινο φως» για την απόκτηση του Ιβοριανού εξτρέμ, ο οποίος ψάχνει τον τρόπο με τον οποίο θα μείνει ελεύθερος από την Τουλούζ.
Ο 32χρονος άσος έχει πάρει πάνω του την υπόθεση για την λύση του συμβολαίου του
Αν και στη Γαλλία αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες δεν αποκλείεται να δώσουν ένα μικρό ποσό στην ομάδα του για να διευκολύνουν την υπόθεση
Βέβαια στον Ολυμπιακό, άλλος είναι ο πρώτος στόχος για τη θέση των εξτρέμ. Και το όνομα αυτού...
...Χένρι Ονιεκούρου που ανήκει στη Μονακό κι αγωνίζεται ως δανεικός στη Γαλατάσαραϊ
Η περίπτωσή του βέβαια δεν είναι εύκολη, καθώς οι απαιτήσεις των Μονεγάσκων είναι υψηλές, ενώ δεν φαίνεται να έχουν ξεκαθαρίσει και οι προτεραιότητες του παίκτη
Δεδομένα πάντως ο Ολυμπιακός έχει χτυπήσει την πόρτα του 23χρονου άσου, ο οποίος χθες (14/6) αγωνίστηκε βασικός στην ήττα της Γαλατά από τη Ρίζεσπορ (2-0)
Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Λισάντρο Σεμέντο που παίζει δανεικός στον ΟΦΗ, έχει υποχωρήσει για τα καλά
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×