Στα... ραντάρ της ΑΕΚ ο «νέος Μασούντ» (videos+photos)

Σύμφωνα με πληροφορίες του OnSports, το μεγάλο ταλέντο του ποδοσφαίρου του Ιράν, Μοχαμάντ Μοχέμπι προτάθηκε στους «κιτρινόμαυρους».

Η αγορά του Ιράν μπήκε στην ποδοσφαιρική ζωή της Ελλάδας πριν από μια πενταετία με τις μεταγραφές των Καρίμ Ανσαριφάρντ και Σοτζέι Μασούντ στον Πανιώνιο, οι οποίοι είχαν εξαιρετικές εμφανίσεις, με αποτέλεσμα να πάρουν μεταγραφές σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, αντίστοιχα. Λίγο αργότερα ήρθε στη χώρα μας και ο Χατζισαφί (Πανιώνιο και Ολυμπιακό), αλλά την προηγούμενη διετία η συγκεκριμένη αγορά δεν προκάλεσε το ενδιαφέρον των κορυφαίων ελληνικών ομάδων.

Αυτό είναι πιθανό να αλλάξει φέτος, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του OnSports, έχει προταθεί στην ΑΕΚ ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του ιρανικού ποδοσφαίρου. Ο λόγος για τον 21χρονο εξτρέμ Μοχαμάντ Μοχέμπι, ο οποίος χρίστηκε φέτος διεθνής με το Ιράν (3 συμμετοχές, 2 γκολ, 2 ασίστ) και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων της Ευρώπης. Ο Μοχέμπι αγωνίζεται στη Σεπαχάν, με την οποία φέτος μετράει 12 συμμετοχές, 3 γκολ και 2 ασίστ.

Είναι δεξιοπόδαρος, αλλά όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στα βίντεο που ακολουθούν, αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια και στο αριστερό και στο δεξί άκρο της επίθεσης, έχει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, δυνατό σου και καλή κεφαλιά. Στην ΑΕΚ είναι δεδομένο ότι ψάχνουν για τουλάχιστον έναν εξτρέμ, αλλά ο Μοχέμπι μπορεί να αποτελέσει και μια έξτρα λύση ως επένδυση για το μέλλον και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ίβιτς θα παρακολουθήσει την περίπτωσή του.

Ενδιαφέρον για τον Μοχέμπι, σύμφωνα με δημοσιεύματα τόσο στην Ισπανία όσο και στο Ιράν, έχουν εκφράσει η Λεβάντε και η Γρανάδα.

Ο Μοχαμάντ Μοχέμπι θεωρείται ένα από τα μεγάλα ταλέντα του ιρανικού ποδοσφαίρου
Στα... χνάρια του Σοτζέι Μασούντ θα κινηθεί ο Μοχέμπι αν αποκτηθεί από την ΑΕΚ
Αρκετές ισπανικές ομάδες έχουν τον 21χρονο Ιρανό στο στόχαστρό τους
Τρεις συμμετοχές, με δύο γκολ και δύο ασίστ μετράει με την Εθνική Ιράν ο 21χρονος άσος
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×