«Μια κακή παρένθεση»

Ως κακή παρένθεση χαρακτήρισε την σημερινή εμφάνιση της ομάδας του ο Μάκης Κατσαβάκης, ο οποίος τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ μπορούσε να πάρει την πρώτη θέση αν είχε καλύτερη απόδοση στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σερραίος τεχνικός:

Για τον αγώνα: Κακή παρένθεση. Δεν ήμασταν έτοιμοι ούτε από δυνάμεις, ούτε από ψυχολογία. Κλείνουμε τη χρονιά με την επίτευξη ενός στόχους που δεν είχε τεθεί. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στα πρώτα δευτερόλεπτα, δεχθήκαμε ακόμη ένα γκολ με το φοβερό σουτ του Βιεϊρίνια και μετά περιμέναμε να σφυρίξει τη λήξη ο διαιτητής. Εύχομαι στον ΠΑΟΚ καλή πορεία στην Ευρώπη»

Για την ένσταση της ΑΕΚ: «Δεν ευσταθεί. Δεν είμαι νομικός για να απαντήσω, αλλά γιατί να πληρώσει η ομάδα. Πρέπει να υπάρχει περηφάνια και όχι να κερδίζονται βαθμοί στα χαρτιά».

Για τα σκάνδαλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Πρέπει να σταματήσει η παραφιλολογία διότι δημιουργείται δυσπιστία και απομακρύνεται ο κόσμος από τα γήπεδα».

Για τη συγκομιδή του Ολυμπιακού Βόλου στα πλέι οφ: «Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι αδικημένος από τη συγκομιδή. Με εξαίρεση το σημερινό παιχνίδι η συγκομιδή είναι δυσανάλογη. Αλλά και ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να τερματίσει πρώτος αν είχε καλύτερη απόδοση στο προηγούμενο παιχνίδι»

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×