Αστέρας Τρίπολης: Έξι παίκτες αποχώρησαν

Ξεκαθαρίζει το ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

Τρεις αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση των πλέι άουτ και στον Αστέρα Τρίπολης έχουν ήδη αρχίσει να σκέφτονται τη νέα σεζόν. Με τους Αρκάδες να μην έχουν ιδιαίτερο στόχο στη διαδικασία των πλέι άουτ, ο Μίλαν Ράσταβατς αναμένεται να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες.

Γι’ αυτό και με την ολοκλήρωση των συμβολαίων τους, αποτελούν παρελθόν έξι παίκτες. Ο Νεόφυτος Μιχαήλ επέστρεψε στην Κύπρο, ενώ ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του Μίλος Ντέλετιτς από την ΑΕΚ. Ακόμα, παρελθόν αποτελούν οι Βαλεντίνος Βλάχος, Ανχελ Μαρτίνεθ, Μαρκ Φερνάντεθ και Χαουρέγκι, οι οποίοι δεν βρίσκονταν στα πλάνα του Αστέρα για τη νέα σεζόν.

Αντίθετα, οι Χερόνιμο Μπαράλες, Ματίας Ιγκλέσιας και Χρίστος Τασουλής θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στους Αρκάδες και έως το τέλος της φετινής σεζόν, αλλά και την επόμενη.

Ο Άνχελ Μαρτίνεθ και ο Μαρκ Φερνάντεθ ευχαρίστησαν μέσω των λογαριασμών τους στα social media τον Αστέρα για τα όσα έζησαν στην Τρίπολη.

«Έφτασε η ώρα να πω αντίο στον Αστέρα Τρίπολης. Είμαι ευγνώμων για όλα όσα έμαθα εδώ και γι' αυτή την όμορφη εμπειρία στην Τρίπολη. Ήρθαμε νεόνυμφοι και τώρα θα φύγουμε με την αγαπημένη μας κόρη. Εύχομαι τα καλύτερα στον σύλλογο και στην πόλη. Τα καλύτερα για τον Αστέρα Τρίπολης!», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Ισπανός μπακ.

«Ήρθε η ώρα να πω αντίο, μπορώ να ευχαριστήσω όλα τα μέλη αυτής της μεγάλης οικογένειας, από τους προέδρους έως και τους τελευταίους υπαλλήλους και συναδέλφους που είχα. Η οικογένειά μου και εγώ αισθανθήκαμε σαν στο σπίτι μας, είναι ένα από τα πιο δύσκολα αποχαιρετιστήρια της καριέρας μου, αφήνω πολλούς φίλους, αλλά ξέρω ότι θα ξαναδούμε ο ένας τον άλλον! Ευχαριστώ Αστέρα και Ευχαριστώ Τρίπολη για όλη την αγάπη που μου έδωσες και την οικογένειά μου, μέχρι πάντα! Πάμε Αστέρα», σημείωσε στο μήνυμά του ο Μαρκ Φερνάντεθ.

Αστέρας Τρίπολης: Έξι παίκτες αποχώρησαν
Αστέρας Τρίπολης: Έξι παίκτες αποχώρησαν
Αστέρας Τρίπολης: Έξι παίκτες αποχώρησαν
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×