Σίμος: «Μια ακόμη πρόκληση» (video)

Το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι μια πρόκληση όπως τη χαρακτήρισε ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, που περιμένει βελτίωση στη λεπτομέρεια.

Ουσιαστικό κίνητρο για τον ΟΦΗ, δεν υπάρχει στα πλέι οφ. Οι Κρητικοί προσπαθούν ποδοσφαιρικά να αποδείξουν γιατί τους ακολουθεί ο χαρακτηρισμός «έκπληξη του Πρωταθλήματος» εδώ και μήνες. Μέχρι τώρα δεν έχουν νίκη και η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ θα είναι μια ακόμη προσπάθεια για να την πετύχουν.

Ο Γιώργος Σίμος με δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της Κρητικής ομάδας στο youtube, ξεκαθάρισε πως γνωρίζει τις δυσκολίες απέναντι στους αντιπάλους που υπάρχουν στα πλέι οφ: «Μια ακόμη πρόκληση για μας. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε το ίδιο δυνατές προσπάθειες όπως κάνουμε μέχρι σήμερα», είπε αρχικά και συνέχισε: «Ο στόχος μας είναι μέσα απ’ αυτό να πάρουμε τα αποτελέσματα. Καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο γιατί παίζουμε απέναντι σε πολύ καλούς αντιπάλους. Η προσπάθεια γίνεται, χρειάζεται βελτίωση στη λεπτομέρεια. Αυτή είναι η καθημερινή μας προσπάθεια. Μιλάμε με τους ποδοσφαιριστές, δουλεύουμε στις προπονήσεις. Τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα, λίγος ο χρόνος της ξεκούρασης και ελπίζω να τελειώσουμε υγιείς και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Από την πλευρά του ο Νίκος Μαρινάκης τόνισε μεταξύ άλλων: «Όπως όλα τα ματς θα πάμε να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας και να κοιτάξουμε στα μάτια τον αντίπαλό μας».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×