Μπακούτσης: «Έχουμε γίνει οικογένεια»

Στο μικρό ρόστερ, αλλά και το καλό κλίμα στον Άρη αναφέρθηκε ο Πέτρος Μπακούτσης.

Στο μικρό ρόστερ που δεν επιτρέπει στους παίκτες του Άρη να πάρουν ανάσες στάθηκε ο Πέτρος Μπακούτσης, μετά από τη βαριά ήττα από την ΑΕΚ με 4-1. Ο νεαρός άσος των «κίτρινων», μιλώντας στην κάμερα της Nova, επισήμανε πως οι 15 παίκτες που έχουν μείνει έχουν γίνει οικογένεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπακούτση:

«Σίγουρα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και αφήνει μια πικρία το αποτέλεσμα. Δώσαμε το καλύτερο που μπορούσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για το πόσο επηρεάζει το μικρό ρόστερ: «Δημιουργεί πολύ μεγάλο πρόβλημα γιατί κανείς παίκτες δεν μπορεί να φρεσκαριστεί με αποτέλεσμα να μην μπορεί να φτάσει στο 100% της απόδοσης του».

Για τη συνέχεια: «Θα δώσουμε το 100% είμαστε Άρης και κυνηγάμε πάντα τη νίκη αλλά όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος. Σήμερα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι η ΑΕΚ κυνηγάει τους βαθμούς όπως και εμείς αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για τις εμπειρίες που κερδίζουν οι νεαροί: «Σίγουρα είναι σημαντικό να παίρνουμε χρόνο και εμπειρίες. Είναι καλό για εμάς όσο περισσότερο χρόνο πάρουμε τόσο το καλύτερο για εμάς».

Για το πώς αντιμετωπίζουν την κατάσταση στα αποδυτήρια: «Έχουμε γίνει οικογένεια είμαστε 15 παίκτες και τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×