Άρης: Ψάχνει λύση με την οφειλή στον Βέλεθ

Οι άνθρωποι του Άρη είχαν νέα επικοινωνία με τον Βέλεθ, ο οποίος πλέον ανήκει στον Παναθηναϊκό, ώστε να διευθετήσει το χρέος και ν' αποσύρει ο παίκτης την προσφυγή στη παγκόσμια ομοσπονδία.

Ο Φραν Βέλεθ υπέγραψε για τρία χρόνια στον Παναθηναϊκό, αλλά με τον Άρη έχει εκκρεμότητες. 

Ο 29χρονος Ισπανός κεντρικός αμυντικός, προσέφυγε στη ΦΙΦΑ για οφειλές του Άρη. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Θεσσαλονίδης του χρωστάει 76.000 ευρώ και του πρότεινε να πάρει τα χρήματά του σε δύο δόσεις. Ο Βέλεθ αρνήθηκε, ενώ όχι είχε πει και στην πρόταση για μείωση 15% στο συμβόλαιό του. Μία πρόταση που αφορούσε όλους τους ποδοσφαιριστές, λόγω της ζημιάς από τη πανδημία.

Στον Άρη δεν θέλουν νέα μπλεξίματα με τη ΦΙΦΑ κι έχουν συνεχείς επαφές με τον έμπειρο αμυντικό για να βρεθεί λύση και να αποσύρει την προσφυγή. Υπήρξε και σήμερα επικοινωνία, αλλά αν δεν πληρώσουν ένα σεβαστό ποσό άμεσα οι Θεσσαλονικείς, δύσκολα θα πείσουν τον Βέλεθ, ο οποίος έχει πλέον το μυαλό του στον Παναθηναϊκό και πως θα ξεπεράσει το συντομότερο τον τραυματισμό, ώστε να ξεκινήσει ειδικό πρόγραμμα και να είναι πανέτοιμος με την έναρξη της προετοιμασίας.    

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×