Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Σημαντική αναμέτρηση στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και τον «δικέφαλο του Βορρά» με φόντο το… CAS και τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.

Ένα ακόμα Ολυμπιακός -ΠΑΟΚ, το τελευταίο για τη φετινή σεζόν που συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον. Η κόντρα των δυο ομάδων έχει κορυφωθεί, ειδικότερα μετά την εκδίκαση της υπόθεσης στο CAS που την επιστρέφει στην Επιτροπή Εφέσεων για να μπει στην ουσία της υπόθεσης αλλά μέχρι να συμβεί αυτό οι επτά βαθμοί που είχαν αφαιρεθεί από τον «δικέφαλο του Βορρά» του επιστρέφονται.

«Ερυθρόλευκοι» και Θεσσαλονικείς έχουν ανεβάσει ξανά τους τόνους και είναι ενδεικτικά όσα είπαν στον «αέρα» του OnSports FM στον Alpha Radio 98.9 τόσο ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, όσο και ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς. Μάλιστα, στον τελευταίο απάντησε και ο ομόλογός του στον «δικέφαλο του Βορρά», Λευτέρης Δούκας.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Ολυμπιακός θέλει να διατηρήσει το αήττητο για να επαναλάβει το επίτευγμα του Παναθηναϊκού το 1964 και του ΠΑΟΚ το 2019, να πάρει δηλαδή το πρωτάθλημα χωρίς καμία ήττα στη διάρκειά του, ενώ ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει τους τρεις βαθμούς για να συνεχίσει να είναι το «αφεντικό» για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί στο Champions League, στην «κούρσα» με την ΑΕΚ.

Η αναμέτρηση στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα αρχίσει στις 21:45 και η τηλεοπτική μετάδοση θα γίνει από το Novasports 1 HD. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Διαμαντόπουλος με βοηθούς τους Μπουξμπάουμ και Καρατζίκα και τέταρτο τον Φωτιάδη. Στο VAR θα είναι ο Τζοβάρας με βοηθό του τον Σαμοΐλη.

Διαβάστε επίσης:

Τι ποντάρουμε στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×