ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Ο δρόμος προς τ’ αστέρια – Όλα τα σενάρια για τη δεύτερη θέση (photos)

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε των πλέι οφ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ συνεχίζουν τη μάχη για τη δεύτερη θέση – Το Onsports.gr παρουσιάζει όλα τα σενάρια πριν το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ είχε «αγκαλιάσει» το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League αλλά το CAS και το μεγάλο «διπλό» του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού άλλαξε τα δεδομένα.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι στο +3 κι έχει τον πρώτο λόγο για να τερματίσει δεύτερος, αν και οι «κιτρινόμαυροι» κρατούν την τύχη στα χέρια τους. Βέβαια, για να τα καταφέρουν θα πρέπει να κάνουν το «2 στα 2» κόντρα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Οι δύο ομάδες κοντράρονται στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Τετάρτης και ανάλογα με το τελικό αποτέλεσμα θα προκύψουν και τα ανάλογα δεδομένα για το φινάλε της ερχόμενης Κυριακής.

Να θυμίσουμε ότι την τελευταία αγωνιστική ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη στην Τούμπα, ενώ η ΑΕΚ αγωνίζεται στην έδρα του πρωταθλητή, Ολυμπιακού.

Τα σενάρια που «παίζουν» λοιπόν είναι τρία και μπορείτε να τα δείτε στο gallery…

Νίκη της ΑΕΚ: Η «Ένωση» θα πιάσει στη δεύτερη θέση τον ΠΑΟΚ και με δεδομένο ότι έχει το πλεονέκτημα σε ενδεχόμενη ισοβαθμία θα κρατά την τύχη στα χέρια της. Θα της αρκεί η νίκη επί του Ολυμπιακού ή αν φέρει ίδιο αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ.
Το ματς ολοκληρώνεται ισόπαλο: Σε μια τέτοια περίπτωση, ο ΠΑΟΚ θα διατηρηθεί στο +3 και θα έχει «αγκαλιάσει» τη δεύτερη θέση. Συγκεκριμένα, θα χρειάζεται μόλις έναν βαθμό στο ματς της Κυριακής με τον Άρη ή να μην κερδίσει η ΑΕΚ στο Φάληρο.
Νίκη του ΠΑΟΚ: Σε αυτό το ενδεχόμενο η τελευταία αγωνιστική θα αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα, καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα βρεθεί στο +6 και θα εξασφαλίσει και μαθηματικά το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.
Το πρόγραμμα των δύο τελευταίων αγωνιστικών
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×