ΑΕΚ: Η άποψη του Καρέρα για την απόφαση να μην γίνει ένσταση

Ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε για την απόφαση της διοίκησης της ΑΕΚ να μην καταθέσει ένσταση για τα... ληγμένα δελτία του ΠΑΟΚ. 

Ο Ιταλός τεχνικός της «Ένωσης» σε δηλώσεις του στη NOVA αναφέρθηκε στο θέμα των ημερών και στην απόφαση του συλλόγου να μην καταθέσει ένσταση για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είχε 12 ληγμένα δελτία υγείας. «Αυτά είναι προβλήματα άλλων, εγώ είμαι εδώ και να προπονώ και να ετοιμάζω την ομάδα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Καρέρα,

Σε ερώτηση για το αν η απόφαση αυτή μπορεί να επηρεάσει ψυχολογικά τους παίκτες του, υπογράμμισε: «Θα πρέπει να βρω τρόπο για να εξασφαλίσω ότι δεν θα επηρεαστεί η ψυχολογία των παικτών μου».

Ο Καρέρα κλήθηκε να απαντήσει και στο ποιο από τα δύο ματς που ακολουθούν με τον Ολυμπιακό, σε πλέι οφ και Κύπελλο, θα ήθελε να κερδίσει η ομάδα του, για να απαντήσει: «Θέλω τη νίκη και στα δύο ματς, θέλω να κερδίζω ακόμα και αν είναι φιλικός αγώνας»

Τέλος, σε ερώτηση για το αν χάθηκε ένα ημίχρονο κόντρα στον ΠΑΟΚ λόγω της αλλαγής συστήματος, απάντησε: «Δεν συμφωνώ, ακόμα και αν γύριζε ο χρόνος πίσω πάλι το ίδιο σύστημα θα επέλεγα».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×