Παναθηναϊκός: Ψηφοφορία για το καλύτερο γκολ

Ανάμεσα στα τέρματα των Χατζηγιοβάνη με Ατρόμητο, Ζαχίντ με ΑΕΛ και Μπουζούκη με Παναχαϊκή, καλούνται οι φίλοι του Παναθηναϊκού να επιλέξουν το καλύτερο της σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, φέρνει αναμνήσεις απ’ τις υποχρεώσεις και τις αναμετρήσεις κάθε ομάδας. Πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις όλοι ψάχνουν την κορυφαία στιγμή. Το καλύτερο γκολ, τον καλύτερο παίκτη, την καλύτερη εμφάνιση. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός βάζει στο… παιχνίδι τους φιλάθλους του «τριφυλλιού». Κι αυτό γιατί μέσω των επίσημων λογαριασμών της στα social media, ζητά απ’ τον κόσμο να επιλέξει το καλύτερο γκολ!

Η επιλογή γίνεται ανάμεσα σε τρία τέρματα. Το γκολ που σημείωσε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο είναι η μία επιλογή. Η δεύτερη είναι το τέρμα του Γιάννη Μπουζούκη στην Πάτρα κόντρα στην Παναχαϊκή για το Κύπελλο. Τρίτο το τέρμα του Γκίας Ζαχίντ με την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού καλούνται να διαλέξουν αυτό που τους άρεσε περισσότερο. Πάντως υπάρχουν κάποιες διαφορετικές απόψεις, οπαδών που βάζουν κι άλλα γκολ στο… παιχνίδι. Λογικό να συμβαίνει αυτό, καθώς τα τέρματα αρκετά και το γούστο του καθενός διαφέρει.

Άλλοι προτιμούν ένα δυνατό σουτ, άλλοι έναν καλό συνδυασμό, άλλοι ένα εντυπωσιακό πλασέ, άλλοι ένα κρίσιμο τέρμα. Όπως και να έχει πάντως, αυτές είναι ευχάριστες… διαφωνίες για κάθε ομάδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×