Άρης: Στο στόχαστρο ο Χατζισαφί

Ποια είναι τα στοιχεία που καθιστούν ελκυστικό τον 30χρονο διεθνή Ιρανό

Ο 30χρονος αριστερός μπακ που είναι γνωστός στα μέρη μας απο το πετυχημένο πέρασμά του κυρίως στον Πανιώνιο όταν τη σεζόν 2017-18 είχε στο πρώτο εξάμηνο 20 συμμετοχές, δυο γκολ και τρεις ασιστ για να πάρει μεταγραφή τον Γενάρη στον Ολυμπιακό όπου μέτρησε επτά συμμετοχές με ένα γκολ.

Τις δυο τελευταίες σεζόν, ο Χατζισαφί αγωνίζεται στην πατρίδα του με την φανέλα της Τράκτορ Σάζι έχοντας 34 παιχνίδια και δυο γκολ. Τον παίκτη γνωρίζει και ο Ενινγκ καθώς τη σεζόν 2015-16 είχε αγωνιστεί στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας κάνοντας 28 παιχνίδια με την FSV Frankfurt.

Το όνομά του έχει πέει εδώ και καιρό στο τραπέζι, μόνο που δεν είναι και απο τις πιο… φθηνές λύσεις αφου το κασέ του κυμαίνεται στις 200.000 ευρώ.

Συγκεντρώνει όμως κάποια πλεονεκτηματα που δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα στους ανθρώπους του Αρη. Καταρχάς γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα αφού έχει πέρασμα από τα μέρη μας αλλά το πιο σημαντικό είναι η δυνατότητά του να αγωνιστεί σε διάφορες θέσεις και όχι μόνο ως αριστερό μπακ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×