Παναθηναïκός: Επαφή με Κονέ! (Photos)

Ο Παναγιώτης Κονέ που έμεινε ελεύθερος από την Γουέστερν Γιουνάιτεντ έχει μιλήσει με τον Παναθηναϊκό που τον έχει στα… υπόψη για τη θέση του κεντρικού χαφ. Το ξεχωριστό… πράσινο μήνυμα του αδερφού του για τα γενέθλιά του!

Μία απ’ τις θέσεις που θέλει να ενισχυθεί ο Παναθηναϊκός είναι αυτή του κεντρικού χαφ. Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες του Onsports.gr, οι «πράσινοι» έχουν κάνει επαφή με τον Παναγιώτη Κονέ! Ο Έλληνας άσος που σήμερα (26/7) γιόρτασε τα 33α γενέθλιά του, έμεινε ελεύθερος απ’ την Γουέστερν Γιουνάιτεντ της Αυστραλίας. Κάπου εκεί οι «πράσινοι» είδαν την ευκαιρία να προχωρήσουν και μίλησαν μαζί του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τον έχουν ξεχωρίσει για αρκετούς λόγους. Ο βασικότερος όλων είναι η αξία του φυσικά, καθώς είναι γνωστή από την εποχή που έπαιζε στην Ελλάδα αλλά και από την περίοδο που πέρασε εκτός συνόρων (κυρίως στην Ιταλία) με ιδιαίτερη επιτυχία. Συν τοις άλλοις είναι ένα κλασικό 8άρι με δημιουργικές ικανότητες, παίκτης με καλό σουτ. Ταυτόχρονα θα ενισχύσει το Ελληνικό στοιχείο στην ομάδα, φέρνοντας μαζί και την εμπειρία του αν φυσικά γίνει αυτή η μεταγραφή.

Ο ίδιος ο Κονέ είναι δεδομένο πως θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα. Ο επαναπατρισμός είναι στο μυαλό του και έτσι βρέθηκε… γέφυρα επικοινωνίας, λόγω των κοινών θέλω των δύο πλευρών. Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός και στο πρόσφατο παρελθόν είχε ασχοληθεί με την περίπτωση του έμπειρου μέσου, με το… φλερτ τότε να μην καταλήγει σε «γάμο». Το τι θα συμβεί τώρα, θα φανεί τις ερχόμενες μέρες.

Σε οικονομικό επίπεδο, είναι μια περίπτωση στα μέτρα του Παναθηναϊκού. Η κουβέντα που έγινε είναι για συμβόλαιο που δε θα ξεπερνά τις 250.000 ευρώ το χρόνο. Αυτή τη σεζόν ο Παναγιώτης Κονέ αγωνίστηκε στην Γουέστερν Γιουνάιτεντ, μετρώντας 15 συμμετοχές, 2 γκολ και 1 ασίστ. Ξεκίνησε την καριέρα του απ’ τους νέους του Ολυμπιακού, από εκεί μεταπήδησε στα τμήματα υποδομής της Λανς, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα για να παίξει σε ΑΕΚ και Ηρακλή. Μετά τον «γηραιό» πήγε στην Ιταλία, όπου και είχε τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του. Αρχικά με την Μπρέσια και εν συνεχεία με Μπολόνια, Ουντινέζε και Φιορεντίνα. Πήγε και στην Ισπανία για να αγωνιστεί με την Γρανάδα, ενώ τη σεζόν 2017-18 κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδος με την ΑΕΚ στην οποία έπαιξε δανεικός από την Ουντινέζε.

Το μήνυμα του αδερφού του!

Όπως αναφέραμε στις 26/7 ο Παναγιώτης Κονέ γιόρτασε τα 33α γενέθλιά του. Ένα μήνυμα του αδερφού του Σωτήρη, λέει πολλά! Αφού του ευχήθηκε λόγω της ημέρας, του έγραψε πως ήρθε η ώρα να φορέσει τα πράσινα!

Δείτε στιγμές από την καριέρα του Παναγιώτη Κονέ αλλά και το μήνυμα του αδερφού του με το... τριφύλλι

Ο Παναγιώτης Κονέ στη Μπολόνια
Το «πράσινο» μήνυμα του αδερφού του
Ο Παναγιώτης Κονέ στη Μπολόνια
Ο Παναγιώτης Κονέ στην Ουντινέζε
Ο Παναγιώτης Κονέ στη Φιορεντίνα
Ο Παναγιώτης Κονέ στην Ουντινέζε
Ο Παναγιώτης Κονέ στην Εθνική Ελλάδας
Ο Παναγιώτης Κονέ στην Εθνική Ελλάδας
Ο Παναγιώτης Κονέ στη Γουέστερν Γιουνάιτεντ
Ο Παναγιώτης Κονέ στην ΑΕΚ
Ο Παναγιώτης Κονέ στην Εθνική Ελλάδας
Ο Παναγιώτης Κονέ στην Εθνική Ελλάδας
Ο Παναγιώτης Κονέ στην Εθνική Ελλάδας
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×