Ολυμπιακός: Διάψευση από τον μάνατζερ του Τραούκο

Ο εκπρόσωπος του Μιγκέλ Τραούκο τόνισε πως δεν έχει επέλθει ακόμη συμφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Σεντ Ετιέν για τον Περουβιανό μπακ.

Η περίπτωση του Μιγκέλ Τραούκο, είναι απ’ αυτές που δεδομένα ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προχωρήσει σημαντικά την υπόθεση του Περουβιανού αριστερού μπακ που ανήκει στην Σεντ Ετιέν. Μάλιστα στην Γαλλία υπήρξαν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η… δουλειά είναι τελειωμένη!

Την είδηση ήρθε να διαψεύσει ο εκπρόσωπος του λατινοαμερικάνου που δεσμεύεται με τον Γαλλικό σύλλογο μέχρι το 2022. Ο Χοσέ Σακόν ξεκαθάρισε πως ακόμη δεν έχει επέλθει συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους, τονίζοντας παράλληλα πως ακόμη και να γίνει αυτό θα πρέπει να… δώσουν τα χέρια οι Πειραιώτες και με τον παίκτη.

«Δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο», είπε αρχικά ο μάνατζερ του Τραούκο και συνέχισε: «Οι δύο ομάδες δεν έχουν καταφέρει να έρθουν σε συμφωνία και ακόμη κι αν αυτό συμβεί θα πρέπει να συμφωνήσει και ο ποδοσφαιριστής».

Βέβαια είναι λογικό ο εκπρόσωπος του Τραούκο να μην επιβεβαιώνει την πιθανή ύπαρξη συμφωνίας. Τυπικά πρέπει να τα βρουν οι δύο ομάδες σε όλα για να προχωρήσουν επαφές με την πλευρά του παίκτη, αλλά όλα αυτά είναι εντελώς… τυπικά. Το τι ακριβώς ισχύει θα φανεί στην πορεία, με δεδομένο πως ο Τραούκο είναι πολύ πιθανό την ερχόμενη σεζόν να φορά «ερυθρόλευκα»!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×