ΠΑΟΚ: Το κλειδί για Άκπομ είναι το ποσοστό μεταπώλησης

Ο ΠΑΟΚ είπε όχι στην πρόταση της Μπεσίκτας, αλλά το θέμα δεν έχει κλείσει. 

Η πρώτη απάντηση του ΠΑΟΚ στην πρόταση της Μπεσίκτας ήταν αρνητική. Οι Τούρκοι φέρονται να πρόσφεραν 2 και να έφταναν με διάφορα μπόνους τα 2,5 εκατ. ευρώ, αλλά οι Θεσσαλονικείς απέρριψαν την προσφορά. 

Οι πληροφορίες, όμως, αναφέρουν ότι το θέμα δεν έχει κλείσει. Καθοριστικό είναι το ποσοστό μεταπώλησης. Η Άρσεναλ από την οποία πήρε τον παίκτη ο «Δικέφαλος», έχει ποσοστό 20% για ομάδες εκτός Αγγλίας και 30% εφόσον προέκυπτε πρόταση από το νησί. Γίνεται αντιληπτό ότι ο ΠΑΟΚ θα ήθελε ένα ποσό καθαρά 2-2,5 εκατ. ευρώ και με τη σειρά του να κρατήσει κι ο ίδιος ποσοστό μεταπώλησης για τη συνέχεια.

Οι συζητήσεις, πάντως, αναμένεται να συνεχιστούν, αφού και ο 25χρονος Άγγλος φορ είναι ικανοποιημένος με τη προσφορά που έχει στα χέρια του από τη Μπεσίκτας. Η ερχόμενη εβδομάδα θα είναι και η καθοριστική για το αν θα πραγματοποιηθεί ή όχι η πώληση. Το πρόβλημα, ωστόσο, για τον ΠΑΟΚ, είναι ότι ο Άκπομ έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο και δεν μπορεί, αν δεν επεκτείνει τη συνεργασία, να προσδοκά περισσότερα χρήματα, διότι ο παίκτης τον Γενάρη θα έχει τη δυνατότητα να υπογράψει ως ελεύθερος.   

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×