Παναθηναϊκός: Ισόπαλη η Κ19 και στο δεύτερο φιλικό

Ισόπαλη 0-0 αναδείχθηκε η Κ19 του Παναθηναϊκού στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο τον Κυανό Αστέρα Βάρης. 

Ο Παναθηναϊκός έμεινε χωρίς νίκη και στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας.

Είχε προηγηθεί στις 25 Ιουλίου η ισοπαλία 1-1 με το αντίστοιχο συγκρότημα του Πανιωνίου. Αυτή τη φορά, το «τριφύλλι» κόλλησε στο 0-0 στη Βάρη με τον Κυανό Αστέρα, ο οποίος τη νέα σεζόν θ’ αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική.

Οι «πράσινοι» είχαν την υπεροχή, έκαναν ορισμένες φάσεις, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκαν. Η υπερβολική ζέστη ήταν ένας ακόμα αντίπαλος για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, αλλά φυσικά και για την ομάδα της Βάρης. Στο δεύτερο ημίχρονο, πάντως, ο Παναθηναϊκός άγγιξε δύο φορές το γκολ. Την πρώτη με τον Τόρρα, που είδε την προσπάθειά του να καταλήγει στο δοκάρι, ενώ λίγο αργότερα ο Αιγύπτιος Μπιλάλ αστόχησε από καλή θέση. Να σημειωθεί ότι ο Παυλάκης στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχε γκολ για το «τριφύλλι», αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Για τον Παναθηναϊκό ξεκίνησαν οι: Οικονομάκης, Πορφυρόπουλος, Κούτσιας, Σιδεράς, Ρόμπι, Φρόκου, Τουρκοχωρίτης, Κρυπαράκος, Τζαβίδας, Καρβούνης, Λαζαρίδης. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Νικολάου, Ζαφείρης, Παυλάκης, Γωγουβίτης, Βόσσος, Στόιος, Καρνέσης, Μπιλάλ, Τόρρα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×