Πήρε Μεντόσα ο Παναιτωλικός (photos+videos)

Την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού, Χαβιέ Μεντόσα, ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο Παναιτωλικός.

Αν και υπήρξαν αρκετά δημοσιεύματα που ήθελαν την ομάδα του Αγρινίου να ασχολείται με την περίπτωση του Νίκου Βέργου για να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή, ο Παναιτωλικός τη Δευτέρα (03/08), ανακοίνωσε την απόκτηση του Χαβιέ Μεντόσα! Αξίζει να σημειωθεί πως τα «καναρίνια» εδώ και αρκετό καιρό είχαν συμφωνήσει με τον 28χρονο ποδοσφαιριστή, που προορίζεται κυρίως για τα άκρα, συνεπώς δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να απασχολήσει εν τέλει και ο φορ του Παναθηναϊκού.

Σε κάθε περίπτωση, ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την απόκτηση του Μεντόσα ο οποίος στην τελευταία σεζόν δεν είχε τόσο μεγάλη παρουσία με την Ινστιτούτο από την οποία έφυγε ως ελεύθερος για να έρθει στο Αγρίνιο. Τις καλύτερες σεζόν του ο Μεντόσα τις πέρασε στη Χιμνάσια, όπου είχε 66 συμμετοχές, 4 γκολ και 9 ασίστ, ενώ στο παρελθόν έπαιξε επίσης σε Τουκουμάν, Τσακαρίτα, Ουρακάν πριν βρεθεί στην Ινστιτούτο με την οποία είχε συνολικά 24 ματς και 2 γκολ…

Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού

«Διετές συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό υπέγραψε ο Χαβιέ Μεντόσα. Ο Αργεντινός επιθετικός έχει αγωνιστεί στην Χιμνάσια, την Τουκουμάν, την Τσακαρίτα, την Ουρακάν και την Ινστιτούτο, απ’ την οποία έμεινε πρόσφατα ελεύθερος».

Δείτε τον Μεντόσα με τη φανέλα του Παναιτωλικού και εν δράσει με τις προηγούμενες ομάδες του

Πήρε Μεντόσα ο Παναιτωλικός (photos+videos)
Πήρε Μεντόσα ο Παναιτωλικός (photos+videos)
Πήρε Μεντόσα ο Παναιτωλικός (photos+videos)
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×