Στη λίστα του Άρη και ο Σαούλ – Η… σύνδεση με την ΑΕΚ

Μπορεί να υπάρχει συμφωνία του Άρη με τον Χατζησαφί, όμως, οι «κίτρινοι» φαίνεται πως κινούνται και για έναν ακόμα αριστερό μπακ, τον Ισπανό Σαούλ.

Ο Άρης έχει αρχίσει να προχωράει τις μεταγραφικές του κινήσεις, όπως και τις ανανεώσεις συμβολαίων ποδοσφαιριστών που ανήκαν στην ομάδα μέχρι τώρα. Μετά τους Κουέστα και Ματίγια που ανανέωσαν, στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ο Μπερτόλιο για να υπογράψει και να ανακοινωθεί, ενώ κοντά στους «κίτρινους» είναι τόσο ο φορ Δημήτρης Μάνος, όσο και ο αριστερός μπακ Χατζησαφί.

Στη θέση αυτή, πάντως, ο Άρης δεν αποκλείεται να αποκτήσει και δεύτερο ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με πληροφορίες οι «κίτρινοι» εξετάζουν την περίπτωση του 25χρονου μπακ της Αλαβές, Σαούλ Γκαρσία Καμπρέρο. Ο Σαούλ, όπως είναι περισσότερο γνωστός, αποτελεί μια από τις περιπτώσεις που απασχολούν την ομάδα της Θεσσαλονίκης και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις.

Ο Σαούλ άρχισε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Σανταντέρ, έπαιξε και στην πρώτη ομάδα και μετά από 78 παρουσίες σε αυτή το 2015 τον απέκτησε η Λα Κορούνια. Η «Ντέπορ» τον παραχωρούσε αρχικά δανεικό, βρέθηκε σε Τενερίφη, Χιρόνα, Μαγιόρκα και Νουμάνθια, πριν του δώσει την ευκαιρία τη σεζόν 2018-2019 όπου έκανε 24 συμμετοχές. Το 2019 πήρε μεταγραφή για την Αλαβές, η οποία όμως τον έδωσε δανεικό στη Ράγιο Βαγιεκάνο, με την οποία είχε 21 συμμετοχές πέρσι σε όλες τις διοργανώσεις. Εδώ, έρχεται και η σύνδεση με την… ΑΕΚ, όπως θα δείτε στο photostory που ακολουθεί. Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως ο Σαούλ έχει συμβόλαιο ως το 2023 με την Αλαβές και ο Άρης αν τον αποκτήσει θα το κάνει με τη μορφή δανεισμού…

Μπορεί να υπάρχει συμφωνία του Άρη με τον Χατζησαφί, όμως, οι «κίτρινοι» φαίνεται πως κινούνται και για έναν ακόμα αριστερό μπακ, τον Ισπανό Σαούλ.
Ο παίκτης πέρσι αγωνίστηκε στη Ράγιο Βαγιεκάνο ως δανεικός από την Αλαβές, είχε 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και δεν κατάφερε να πάρει φανέλα βασικού στην ομάδα...
Αυτή την είχε ο Αντόνιο Λούνα, που επίσης ήταν δανεικός στη Ράγιο αλλά από τη Λεβάντε, ο οποίος κατέγραψε 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα τις περισσότερες σαν βασικός.
Ο Λούνα, είναι ο ποδοσφαιριστής που φαίνεται να έχει ξεχωρίσει ο Ίλια Ίβιτς για να αποκτηθεί και να ενισχύσει το αριστερό άκρο της άμυνας της ΑΕΚ. Συνεπώς οι δυο «κιτρινόμαυροι» της Super League πάνε να πάρουν το περσινό δίδυμο των μπακ της Ράγιο...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×