Στάζει… μέλι ο Αρβελάντζε για Νινούα!

Ο Σότα Αρβελάντζε έχει άριστη γνώμη για τον Νίκα Νινούα που αποκτά ο ΠΑΟΚ: «Όποιος τον πάρει προσθέτει πολλά στην ομάδα του»!

Το 2016 ο Σότα Αρβελάντζε ήταν ανάμεσα στους υποψήφιους προπονητές για τον πάγκο του ΠΑΟΚ! Ο Γεωργιανός που πλέον εργάζεται στο Ουζμπεκιστάν και την Παχτακόρ Τασκένδης, ήταν από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του Γεωργιανού ποδοσφαίρου. Κατά συνέπεια η γνώμη του για τον Νίκα Νινούα έχει ιδιαίτερη σημασία.

Λόγω της παρουσίας του σε αρκετούς πάγκους του Τουρκικού Πρωταθλήματος (Τραμπζονσπόρ, Καϊσέρισπορ, Κασίμπασα), πριν από 1,5 μήνα όταν η Μπεσίκτας έφτασε μια… ανάσα απ’ την απόκτηση του Νινούα, οι Τούρκοι τον αναζήτησαν για να πάρουν τη γνώμη του για τον 21χρονο άσο. Στις δηλώσεις που είχε κάνει στην «milliyet», περιέγραψε έναν ποδοσφαιριστή με εξαιρετικές ικανότητες και ωριμότητα παρά το νεαρό της ηλικίας του!

«Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Παρά τα νιάτα του, ο Νίκα προτιμά να παίζει χωρίς να παίρνει ρίσκο», είχε πει αρχικά ο Αρβελάντζε και συνέχισε: «Όπως ακριβώς οι έμπειροι ποδοσφαιριστές. Είναι ένας παίκτης με αρκετά επιθετική στόχευση ως μέσος. Μπορεί να πάρει την μπάλα σε σημείο που έχουν ρίσκο και να γυρίσει το ματς σε αντίθετη κατεύθυνση. Όποιος τον πάρει θα προσθέσει έναν πολλά υποσχόμενο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή στο ρόστερ του».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν μπορεί ένας νεαρός από το Πρωτάθλημα Γεωργίας να βοηθήσει σε μια σαφώς πιο ισχυρή λίγκα κι εκεί ήταν κάθετος: «Δε συμφωνώ με την άποψη πως όποιος πάει σε καλύτερο Πρωτάθλημα δυσκολεύεται. Οι καλοί ποδοσφαιριστές αγωνίζονται σε όλες τις λίγκες! Ο Νίκα είναι ένας νέος ποδοσφαιριστής. Όπου και να πάει, θα προσαρμοστεί εύκολα μέσα απ’ τα παιχνίδια. Όποιος τον αποκτήσει θα προσθέσει πολλά στην ομάδα του».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×