Ολυμπιακός: Μένει Μπόκα ο Σολδάνο

Όπως μεταδίνουν τα ΜΜΕ της Αργεντινής, Ολυμπιακός και Μπόκα ήρθαν σε συμφωνία για την ανανέωση δανεισμού του Φράνκο Σολδάνο.

Στον Ολυμπιακό ο Φράνκο Σολδάνο δεν «έδεσε». Η επιστροφή του στην Αργεντινή, όμως, φαίνεται πως τον έκανε να… ξανανιώσει. Ο 25χρονος επιθετικός παραχωρήθηκε δανεικός στην Μπόκα Τζούνιορς και είχε μια καλή σεζόν. Γι’ αυτό και ο ίδιος αλλά και ο τεχνικός των «χεϊνέζες», Μιγκέλ Άνχελ Ρούσο, ζήτησαν την παραμονή του ποδοσφαιριστή στον κορυφαίο σύλλογο της λατινικής Αμερικής.

Όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Αργεντινής μάλιστα, Ολυμπιακός και Μπόκα… έδωσαν τα χέρια για ανανέωση του δανεισμού του ποδοσφαιριστή μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Για έναν ακόμη χρόνο λοιπόν, ο Σολδάνο θα παραμείνει στο «Μπομπονέρα» και στην πατρίδα του.

Πάντα σύμφωνα με τους Αργεντινούς, το deal θα επιφέρει οικονομικό όφελος για τους «ερυθρόλευκους». Η Μπόκα πέρα από την κάλυψη του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, θα καταβάλει και… ενοίκιο ύψους 250.000 ευρώ.

Από εκεί και πέρα, αν ο Σολδάνο συνεχίζει να πείθει τους Αργεντινούς, σε ένα χρόνο ίσως υπάρξει κάποια πρόταση εξαγοράς του. Ο Ολυμπιακός έχει τα δικαιώματά του μέχρι το 2023, οπότε δεν… αγχώνεται και ιδιαίτερα.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×