Άρης: Κι άλλος «μνηστήρας» για Κρίστιαν Λόπεθ!

Ομάδα από την Ρουμανία φέρεται να μπαίνει… σφήνα για τον Κρίστιαν Λόπεθ που θέλει ο Άρης για την επίθεσή του!

Η απόκτηση του Μάνου, ουσιαστικά ήταν η εναλλακτική που ήθελε ο Άρης για την επίθεσή του. Όμως οι «κίτρινοι» δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμη την μεταγραφή του βασικού στράικερ της επόμενης σεζόν. Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί, με αυτό του Κρίστιαν Λόπεθ να φάνταζε το πιο… εύκολο. Επειδή ο Ισπανός είναι ελεύθερος και έχει προσιτό κασέ. Τη στιγμή που θα ήθελε να έρθει να αγωνιστεί στην Ελλάδα. Έμοιαζε λοιπόν ως η σίγουρη λύση για τους «κίτρινους».

Τις τελευταίες ώρες, όμως, αρχίζει και υπάρχει αμφιβολία για τον 31χρονο. Ο λόγος δεν είναι άλλος απ’ το γεγονός πως φέρεται να έχει μπει… σφήνα μια ακόμη ομάδα που θέλει την απόκτησή του. Κάποιο κλαμπ απ’ τη Ρουμανία, χώρα στην οποία έχει αγωνιστεί ο Λόπεθ με τα χρώματα της Κλουζ.

Στον Άρη αν και δεν είχαν στην κορυφή της λίστας τους τον Λόπεθ, είναι δεδομένο πως αποτελούσε την… ασφάλειά τους για την επίθεση. Πλέον κι απ’ τη στιγμή που δεν έχει προχωρήσει κάποια υπόθεση άλλου παίκτη (π.χ. Σαντίκου) είναι αναγκασμένοι οι «κίτρινοι» να συνεχίσουν την προσπάθεια για τον Λόπεθ, αλλά ταυτόχρονα να τσεκάρουν την αγορά για βασικό φορ.

Ήδη υπάρχουν ονόματα στη λίστα τους με τα οποία προχωρούν επαφές και δεν έχουν δει ακόμη το φως της δημοσιότητας. Όμως σε κάθε περίπτωση αν τελικά ο Κρίστιαν Λόπεθ πάει σε ομάδα της Ρουμανίας, θα περιπλέξει αρκετά την υπόθεση φορ στον Άρη.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×