Παναθηναϊκός: Στα αποδυτήρια ο Αλαφούζος

Μετά από τρία χρόνια στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αλαφούζος- Έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες, τι είπε ο Ντάνι Πογιάτος!

Στα πλέι οφ της Super League 1 επέστρεψε στο γήπεδο μετά από τρία χρόνια. Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν είχε επαφές με το ποδοσφαιρικό τμήμα όλο αυτό το διάστημα. Κόντρα στον ΟΦΗ, όμως, βρέθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης στα αποδυτήρια και ευχήθηκε στους παίκτες!

Ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ παρακολούθησε το φιλικό απ’ τα επίσημα του ΟΑΚΑ. Μόλις ολοκληρώθηκε το ματς κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια. Εκεί, χαιρέτησε έναν-έναν τους παίκτες, τα μέλη του τεχνικού επιτελείου και γενικά όποιον απ’ την ομάδα βρισκόταν εκεί. Παράλληλα, έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη, παρότι ήταν φιλική αναμέτρηση.

Ο Γιάννης Αλαφούζος είπε και δύο πράγματα στους παίκτες, για να τους ευχηθεί ενόψει της σεζόν που ξεκινά επίσημα στα μέσα Σεπτεμβρίου: «Εύχομαι καλή χρονιά και επιτυχία σε όλους τους στόχους», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του. Η είδηση βέβαια, είναι πως πήγε στα αποδυτήρια των «πράσινων» μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα,

Πογιάτος: «Με ενδιαφέρει η προσπάθεια»!

Μετά την επίσκεψη του Γιάννη Αλαφούζου, ο Ντάνι Πογιάτος έκανε μια σύντομη ομιλία στους ποδοσφαιριστές του. Ο Ισπανός τεχνικός τους τόνισε πως μέσω της προσπάθειας θα έρχεται η συνεχής βελτίωση της ομάδας: «Δε με ενδιαφέρει αν κάνουμε λάθη, ποδόσφαιρο είναι και θα γίνονται λάθη. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η προσπάθεια κι απ’ τη στιγμή που υπάρχει θα βελτιωνόμαστε συνέχεια», είπε χαρακτηριστικά ο 42χρονος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×