Παίζει στο ΟΑΚΑ την δεύτερη αγωνιστική ο Παναθηναϊκός

Σε εξέλιξη είναι τα έργα αλλαγής του χλοοτάπητα στο ΟΑΚΑ, και όλα δείχνουν ότι ο Παναθηναϊκός θα παίξει κανονικά στην έδρα του το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στο πρωτάθλημα.

Τα έργα αλλαγής του χλοοτάπητα στο ΟΑΚΑ έχουν αρχίσει και η εταιρεία, που έχει αναλάβει το έργο έχει διαβεβαιώσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, ότι το γήπεδο θα είναι έτοιμο στις 19 Σεπτεμβρίου, όταν θα γίνει η δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Γίνεται αντικατάσταση του παλιού χλοοτάπητα με καινούργιο και τα έξοδα έχουν αναλάβει ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ. Οι «πράσινοι» έχουν ζητήσει ήδη την πρώτη αγωνιστική να παίξουν εκτός έδρας, κάτι που θα γίνει δεκτό, ενώ ο τελικός κυπέλλου θα γίνει στο Πανθεσαλικό.

Ετσι στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής, που θα γίνει το διήμερο 19-20 Σεπτεμβρίου, αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο το ΟΑΚΑ θα είναι έτοιμο και ο Παναθηναϊκός δεν θα χρειαστεί να αλλάξει έδρα, για να παίξει.

Η ελπίδα είναι, ότι δεν θα παρουσιαστούν πάλι στην διάρκεια της χρονιάς τα ίδια προβλήματα, που είχαν παρουσιαστεί πέρυσι και ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ θα είναι σε καλή κατάσταση μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα.

Να θυμίσουμε, ότι ο Παναθηναϊκός έχει δηλώσει δεύτερη έδρα την Λεωφόρο, η οποία δεν είναι ακόμα έτοιμη, για να χρησιμοποιηθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×