ΑΕΚ: Επενδύει στην αγορά της… Γιουγκοσλαβίας (photos)

Τον τρίτο νεαρό παίκτη από χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας ετοιμάζεται να αποκτήσει η ΑΕΚ, η οποία φέρνει τον Βεντάντ Ραντόνια.

Ο 19χρονος δεξιός μπακ αναμένεται στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες για να υπογράψει το συμβόλαιο του, με στόχο μελλοντικά να ενταχθεί στο ρόστερ της πρώτης ομάδας των «κιτρινόμαυρων».

Αυτό δηλαδή που συνέβη με τον Ζίγκα Λάτσι, ο οποίος αποκτήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, βάζοντας την υπογραφή σε συμβόλαιο τριών ετών. Μάλιστα, ο 18άχρονος Σλοβένος αμυντικός δεν θα είναι απλά στην πρώτη ομάδα αλλά αναμένεται να πάρει κι ευκαιρία από τον Μάσιμο Καρέρα την τρέχουσα σεζόν.

Το φετινό καλοκαίρι η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Πέταρ Καρακλάγιτς. Ο 20χρονος Σέρβος εξτρέμ υπέγραψε συμβόλαιο πέντε ετών και αναμένεται σταδιακά να πάρει τις ευκαιρίες του.

Την Τετάρτη, οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να προσθέσουν άλλον έναν ταλαντούχο νεαρό από τη συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή. Ο Ραντόνια, ο οποίος έκλεισε μόλις την Κυριακή τα 19 του χρόνια, έχει αγωνιστεί σε όλες τις «μικρές» εθνικές της Βοσνίας αλλά και στο UEFA Youth League με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Φυσικά καθοριστικό ρόλο στις συγκεκριμένες κινήσεις έχουν παίξει οι πολύ καλές άκρες του Ίλια Ίβιτς στις συγκεκριμένες χώρες. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι αυτός που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ραντόνια ήταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Επενδύει από την αγορά της… Γιουγκοσλαβίας η ΑΕΚ
Ζίγκα Λάτσι (Σλοβενία)
Πέταρ Καρακλάγιτς (Σερβία)
Βεντάντ Ραντόνια (Βοσνία)
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×