ΠΑΟΚ: Τα σενάρια για τη δεξιά πλευρά στην πρεμιέρα

Ο παίκτης που θ' αγωνιστεί στη δεξιά πλευρά είναι ο μεγάλος γρίφος για τον ΠΑΟΚ στο ματς με την ΑΕΛ, αλλά και σ' αυτό που ακολουθεί με την Μπενφίκα. Φυσικά, όποιος κι αν παίξει θα είναι έκπληξη...

Ο ΠΑΟΚ στο ματς με την ΑΕΛ δεν έχει στην αποστολή του δεξί μπακ.

Ο Μάτος έμεινε εκτός, αφού απουσίαζε και στην πατρίδα του με άδεια, ο Λύρατζης έμεινε εκτός από τον Φερέιρα, ο Ροντρίγκο είναι τραυματίας και ο Βιεϊρίνια δεν έχει ανανεώσει. Επίσης, ο Λημνιός που έπαιξε κατ' ανάγκη δεξί φουλ μπακ στο ματς με τη Μπεσίκτας, όταν τραυματίστηκε ο Ροντρίγκο, περιμένει να ξεπεράσει το θέμα με τον κορονοϊό και να ταξιδέψει στη Γερμανία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Κολωνία. 

Όποιον κι αν επιλέξει ο Άμπελ Φερέιρα, λοιπόν, θα είναι μία έκπληξη. Ας δούμε τα σενάρια. Ο Κρέσπο είναι μία πολύ πιθανή λύση. Στην καριέρα του έχει παίξει και δεξί μπακ. Γνωρίζει τη θέση, αλλά στον ΠΑΟΚ την έχει παίξει σε 1-2 ματς όταν ήρθε κι έπειτα μονιμοποιήθηκε ως στόπερ, που είναι η φυσική του θέση. Δεν θα είναι κάτι πρωτόγνωρο για τον ίδιο. Το πρόβλημα είναι ότι ο έμπειρος Ισπανός έχει καιρό εκτός επίσημων αγώνων, εξαιτίας του τραυματισμού του κι επιπλέον σε σχηματισμό 3-4-3, η μπακ πρέπει να βοηθάει αρκετά και στο επιθετικό κομμάτι. Είναι, όμως, μία λύση. Και δνε θα φανεί παράξενο να τον δούμε με τη Μπενφίκα σ' αυτόν τον ρόλο, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ θα κοιτάξει πρώτα την άμυνα, ανεξάρτητα αν στη λίστα για το ματς με τους Πορτογάλους δηλώθηκαν οι Μάτος, Λύρατζης. Ο τελευταίος είναι άπειρος και πριν λίγες μέρες ήταν στους υπό παραχώρηση παίκτες και ο Μάτος δεν είναι εύκολο να παίξει χωρίς να έχει ρυθμό.

Για τον αυριανό αγώνα με την ΑΕΛ στην Τούμπα, τα άλλα δύο σενάρια περιλαμβάνουν τους Ζαμπά, Μπίσεσβαρ! Ο πρώτος παίζει δεξί κι αριστερό εξτρέμ. Τώρα ίσως επιλεγεί να παίξει φουλ μπακ. Είναι επιθετικογενής παίκτης και ίσως ο Φερέιρα να σκέφεται ότι θα τον βοηθήσει δημιουργικά. Το τρίτο σενάριο, όσο παράξενο κι αν ακούγεται είναι ο Μπίσεσβαρ! Ο Ολλανδός στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό αγωνίστηκε αριστερό φουλ μπακ, τώρα ίσως γίνει η έκπληξη και πάει στη δεξιά πλευρά...

Στις υπόλοιπες θέσεις δεν αναμένονται εκπλήξεις. Ο Ζίβκοβιτς θα είναι στο τέρμα, οι Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης στο κέντρο της άμυνας, ο Γιαννούλης αριστερό μπακ χαφ, οι Ελ Καντουρί, Σβαμπ στα χαφ και οι Πέλκας, Τζόλης πίσω από τον Άκπομ.  

 

 

 

 

 

 

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×