Άρης: Κατεβασμένα κεφάλια πριν το Βόλο

Προπόνηση χωρίς ψυχολογία για τους παίκτες του Άρη μετά τον αποκλεισμό από την Κόλος Κοβαλίβκα-Υπό τις οδηγίες του Τόλη Τερζή το πρόγραμμα.

Η πρώτη προπόνηση των παικτών του Άρη μετά τον αποκλεισμό-σοκ απ’ την Κόλος Κοβαλίβκα, ήταν λογικό να γίνει με τα κεφάλια σκυμμένα. Η ψυχολογία των «κίτρινων» είναι στο… πάτωμα, καθώς κανείς δεν μπορεί να «χωνέψει» το κάζο από την άσημη Ουκρανική ομάδα, που βάζει τέλος στα Ευρωπαϊκά όνειρα.

Στο «Δασυγένειο» ουσιαστικά ξεκίνησε η σύντομη προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Βόλο. Ο Τόλης Τερζής έκανε την προπόνηση, μια και ο Μίχαελ Ένινγκ βρισκόταν στα γραφεία της ΠΑΕ για να βρεθεί ο τρόπος που θα «σπάσει» το συμβόλαιό του. Με τον Τερζή στον πάγκο, άλλωστε, θα πάει στο ματς κόντρα στον Βόλο ο Άρης.

Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ για την προπόνηση αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με το Βόλο Ν.Π.Σ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (20/09, 20:30), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Kolos Kovalivka ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας προπονήθηκαν κανονικά.

Αύριο, Σάββατο, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει και πάλι πρωινή προπόνηση στο “Δασυγένειο” και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα με την ομάδα της Μαγνησίας».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×