Παναθηναϊκός: Οριστικό deal με Αντονίτο!

Το ρεπορτάζ των Ισπανών μόνο τυχαίο δεν ήταν καθώς η συμφωνία Παναθηναϊκού-Αντονίτο είναι οριστική. Έρχεται για να τελειώσει και το τυπικό μέρος της μεταγραφής ο 33χρονος δεξιός μπακ!

Πριν από πέντε μέρες, ο Παναθηναϊκός… τα βρήκε σε όλα με τον Αντονίτο, όπως σας είχε ενημερώσει το Onsports.gr. Σήμερα (18/9) υπήρξε Ισπανικό δημοσίευμα πως ο 33χρονος ποδοσφαιριστής έχει υπογράψει για δύο χρόνια στο «τριφύλλι» και ουσιαστικά η μεταγραφή έχει ολοκληρωθεί! Όπως φαίνεται, οι αναφορές στη χώρα της Ιβηρικής μόνο τυχαίες δεν ήταν!

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το deal είναι οριστικό, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν σε όλες τις λεπτομέρειες της συμφωνίας. Ο Αντονίτο λοιπόν θα είναι ο παίκτης που θα συμπληρώσει τη δυάδα στα δεξιά μπακ των «πράσινων» μαζί με τον Φακούντο Σάντσες.

Ο έμπειρος άσος μένει ελεύθερος από την Βαγιαδολίδ και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά εκτός Ισπανίας για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Έχει σημαντική εμπειρία φυσικά, καθώς έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Γι’ αυτό και τον επέλεξε ο Τσάβι Ρόκα, «κλείνοντας» τις κινήσεις στην άμυνα με τον συμπατριώτη του.

Πλέον, απομένει η άφιξή του στην Αθήνα, κάτι που θα γίνει εντός των ερχόμενων ημερών όπως όλα δείχνουν. Θα περάσει τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του με την καθιερωμένη ανακοίνωση. Ο παίκτης δε χρειάζεται χρόνο για να είναι έτοιμος όπως όλα δείχνουν, μια και μέχρι τώρα έκανε κανονικά προπονήσεις με την Βαγιαδολίδ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×