ΠΑΟΚ: Συγκίνηση με Άκπομ, το μήνυμα σε Μίντλεσμπρο (video)

Ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε τον Τσούμπα Άκπομ και προχώρησε σε μία παραίνεση προς τη Μίντλεσμπρο. Τα συγκινητικά λόγια του Άγγλου φορ.

 

Ο Τσούμπα Άκπομ αγαπήθηκε από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, στην ΠΑΕ εκτιμούσαν πολύ το ταλέντο του, αλλά γνωρίζουν ότι ήθελε την επιστροφή στην Αγγλία και συναίνεσαν στη παραχώρησή του στη Μίντλεσμπρο, από τη στιγμή που σε έναν χρόνο έληγε το συμβόλαιό του. 

Ο 25χρονος Άγγλος φορ ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το αήττητο πρωτάθλημα και το νταμπλ και ο ΠΑΟΚ τον αποχαιρέτησε, ενώ είχε κι ένα βίντεο με δηλώσεις του ταλαντούχου επιθετικού, ο οποίος αναφερόταν στην ομάδα και στην αγάπη που εισέπραξε στη Θεσσαλονίκη. «Καλή τύχη, να τον προσέχετε στη Μίντλεσμπρο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ΠΑΟΚ. 

Ο Άκπομ, παράλληλα, με ανάρτησή του στο instagram ανέφερε: «Οι τελευταίες ημέρες ήταν πολύ συναισθηματικά φορτισμένες για εμένα, υπενθυμίζοντας μου όλες τις όμορφες στιγμές που πέρασα στην Ελλάδα. Γράψαμε ιστορία και χτίσαμε μια ιδιαίτερη επικοινωνία με τον κόσμο του ΠΑΟΚ που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ευχαριστώ όλους όσοι σχετίζονται με τον ΠΑΟΚ. Οι αναμνήσεις κρατούν για μια ζωή».

 

 

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×