ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα 0-1: Έτοιμοι για Super League oι Γιαννιώτες

Ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε την ΑΕΛ και έδειξε έτοιμος για το παιχνίδι με τον Άρη.

Πολύ καλό πρόσωπο παρουσίασε ο ΠΑΣ Γιάννινα στο δυνατό φιλικό με την ΑΕΛ, επικρατώντας 1-0 στα Μετέωρα. Αυτό ήταν το τελευταίο τεστ των Γιαννιωτών πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι στη Super League, με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» την προσεχή Κυριακή.

Ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, με την ΑΕΛ να μην μπορεί να απειλήσει, ενώ αντίθετα η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη δημιούργησε κάποιες καλές ευκαιρίες. Το ψηλοκρεμαστό σουτ του Λέο απέναντι στον Ναγκί στο 18’ πέρασε άουτ, ενώ ο Ναγκί απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Λώλη.

Το γκολ για τους Γιαννιώτες ήρθε στο 59’, με δυνατό σουτ του Κρίζμαν. Στο 61’ το σουτ του Λέο δεν βρήκε στόχο. Η ΑΕΛ βελτιώθηκε προς το τέλος και έψαξε την ισοφάριση, έχοντας μια καλή ευκαιρία με τον Ντουρμισάι στο 86ο.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Ναγκί, Μπέρτος, Φίλιπ, Ηλιάδης, Μιχαήλ, Σεσέροβιτς, Σπαρβ, Τρούγιτς, Ντουρμισάι, Τόρζε, Πλατέλλας.
Αναπληρωματικοί: Μπάγιτς, Γρηγορόπουλος, Μαϊδανός, Μούζεκ, Γλύνος, Μιλοσάβλιεβιτς, Αλί Μοχάμεντ, Ζαχαράκης, Πινάκας.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Κάργας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Σάλιακας, Σιόντης, Καρτάλης, Νάουμετς, Λώλης, Κρίζμαν, Λεό.
Αναπληρωματικοί: Γιαννίκογλου, Οικονομόπουλος, Πήλιος, Λιάσος, Γροσδάνης, Δουμτσής, Εραμούσπε, Ντομίγκεζ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×