Γιάννου: «Να βάλω το λιθαράκι μου στην προσπάθεια του ΟΦΗ» (video)

Ο Απόστολος Γιάννου είναι επίσημα ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ και στις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης των Κρητικών στάθηκε στην οργάνωση που έχει η ομάδα του Ηρακλείου.

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την απόκτηση του Απόστολου Γιάννου, του παίκτη που επί της ουσίας έρχεται για να γίνει ο βασικός φορ της ομάδας του Γιώργου Σίμου μετά την πώληση του Φιγκεϊρέδο. Ο ομογενής στράικερ ανακοινώθηκε από τους Κρητικούς και λίγη ώρα αργότερα έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης του Ομίλου.

Όπως τόνισε ο Γιάννου, αυτό που τον έκανε να πει αμέσως το «ναι» είναι η οργάνωση και το πλάνο που έχει ο ΟΦΗ. Όπως τόνισε, στόχος του είναι να προσπαθήσει να βάλει κι αυτός ένα λιθαράκι έτσι ώστε να πετύχει η προσπάθεια που κάνουν οι Κρητικοί.

«Να φτάσει η ομάδα εκεί που πρέπει και να βοηθήσω και εγώ να βάλω το λιθαράκι μου πάνω σε αυτήν την προσπάθεια. Ατομικά, νομίζω είναι το ίδιο πράγμα. Να βελτιώνομαι ως παίκτης και όποτε χρειάζεται να βοηθάω στο σύνολο. Ο ΟΦΗ είχε δείξει μία πολύ καλή εικόνα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Είναι μία ομάδα οργανωμένη με στόχος που είναι από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που βοήθησε να πάρω αυτή την απόφαση», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννου.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×