Παναθηναϊκός: Αύριο οριστικά στην Ελλάδα ο Αντονίτο

Το σίριαλ της άφιξης του Αντονίτο στην Ελλάδα τελειώνει, αφού ο παίκτης έρχεται αύριο για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Με λίγες ημέρες καθυστέρησης, έρχεται τελικά αύριο στην Ελλάδα ο Αντονίτο , για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό .

Ο παίκτης ολοκλήρωσε όλες τις διαδικασίες λόγω covid-19 με τα έγγραφα, που χρειαζόταν και αναμένεται αύριο στην χώρα μας. Ο Αντονίτο αναμένεται να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του στον Παναθηναϊκό. Ο 33χρονος μπακ έρχεται έτοιμος να παίξει , αφού έκανε προπονήσεις με την Βαγιαδολίδ και αναμένεται άμεσα να μπει στην ομάδα.

Είναι ένας παίκτης, που έρχεται να διεκδικήσει θέση βασικού στο δεξί άκρο της άμυνας μαζί με τον Φακούντο Σάντσες. Τον πιστεύει πολύ ο Πογιάτος , που τον ξέρει, όπως και ο Ρόκα(και αυτός θα είναι αύριο στην χώρα μας) και ίσως να είναι διαθέσιμος και για το παιχνίδι με τον Αρη. Μόλις ολοκληρωθεί και η μεταγραφή του Αντονίτο θα μένουν δέκα ημέρες, για να δούμε τελικά τι θα γίνει με την απόκτηση χαφ, όπου όλα είναι ανοιχτά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×