Άρης: Μοναδικό πρόβλημα ο Σάκιτς

Μία προπόνηση έμεινε στον Άρη μέχρι το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα-Αύριο (26/9) βγάζει αποστολή ο Μάντζιος που δεν υπολογίζει στον Σάκιτς.

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Παρασκευής για τον Άρη. Ο Άκης Μάντζιος είδε τους παίκτες του να γυμνάζονται κανονικά, ενώ μοναδικός απών ήταν ο Εμάνουελ Σάκιτς που προ ημερών υποβλήθηκε σε επέμβαση στο χέρι (κάταγμα) και από την Κυριακή αναμένεται να αρχίσει ατομικό πρόγραμμα.

Ο Έλληνας τεχνικός θα επιλέξει την πρώτη του αποστολή μετά την προπόνηση του Σαββάτου, ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» το απόγευμα της Κυριακής.

Αναλυτικά η ενημέρωση των «κίτρινων» αναφέρει:

«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κλεάνθης Βικελίδης (27/09, 16:00), στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού παιχνιδιού.

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε απογευματινή προπόνηση (επιθετική, αμυντική τακτική και στατικές φάσεις) στις εγκαταστάσεις του “Δασυγένειου”».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×