Άρης: Ο Φετφατζίδης… φέρνει μεσοεπιθετικό!

Το όνομα του Τσόριτς που «παίζει» δυνατά για τον Άρη, αλλά η κίνηση για μεσοεπιθετικό θα εξαρτηθεί απ’ το αν θα πωληθεί τελικά ο Φετφατζίδης-Δεδομένη η απόκτηση Ματέο Γκαρσία.

Το όνομα του Άντε Τσόριτς… μπήκε για τα καλά στη ζωή του Άρη. Ο λόγος δεν είναι άλλος απ’ το γεγονός πως οι «κίτρινοι» έχουν προχωρήσει τις επαφές για τον δανεισμό του Κροάτη άσου, ο οποίος ανήκει αλλά δεν υπολογίζεται απ’ την Ρόμα. Έτσι οι Ρωμαίοι τον παραχωρούν δανεικό, με τους Θεσσαλονικείς να είναι έτοιμοι να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία!

Βέβαια για να προχωρήσει το θέμα, θα πρέπει πρώτα να πωληθεί ο Γιάννης Φετφατζίδης. Ο Άρης ήδη έχει «κλείσει» τη συμφωνία για την απόκτηση του Ματέο Γκαρσία. Ο Αργεντινός αναμένεται εντός της ερχόμενης εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του. Αυτή η κίνηση είναι ανεξάρτητη απ’ το τι θα συμβεί με τον Φετφατζίδη. Κάτι πάντως που δεν ισχύει με τον Τσόριτς.

Αν προχωρήσει η πώληση του «Φέτφα» στο Κατάρ, τότε αυτόματα θα προχωρήσει ο Άρης στην ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής με έναν ακόμη ποδοσφαιριστή. Πολύ πιθανό να είναι ο Τσόριτς, αν και υπάρχουν κι άλλοι στη λίστα, σαφώς πιο πίσω απ’ τον Κροάτη.

Το θέμα λοιπόν είναι τι θα γίνει με τον Φετφατζίδη. Τις τελευταίες μέρες είναι πολύ κοντά στη μεταγραφή του στο Κατάρ, όμως πριν λίγους μήνες είχε ταξιδέψει στα Εμιράτα και ήταν έτοιμος να υπογράψει σε ομάδα της χώρας και τελευταία στιγμή η συμφωνία «στράβωσε». Οπότε μέχρι τελευταία στιγμή κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος.

Με δεδομένο πως υπάρχει ο Τσόριτς, ενώ ο Άρης θέλει τουλάχιστον κι έναν στόπερ που θα μπορεί να… χτυπά την πόρτα της ενδεκάδας, οι «κίτρινοι» μάλλον θα προτιμούσαν αυτή τη στιγμή να προχωρήσει το θέμα πώλησης του Φετφατζίδη. Διότι και θα βοηθήσει στην ενίσχυση της ομάδας, αλλά θα μετριαστεί κάπως και η χασούρα απ’ τον αποκλεισμό απ’ την Κόλος Κοβαλίβκα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×