Ολυμπιακός: Ο Μέντες δίνει ελπίδες για Ελ Γκαζί!

Σύμφωνα με Ολλανδική ιστοσελίδα, ο Πορτογάλος ατζέντης, Ζόρζε Μέντες, είναι το… ατού του Ολυμπιακού για τη δύσκολη περίπτωση του Ελ Γκαζί!

Αρκετά είναι τα ονόματα που «παίζουν» για τα «φτερά» της επίθεσης του Ολυμπιακού. Ίσως η πιο δύσκολη περίπτωση απ’ όλες, να είναι αυτή του Ανβάρ Ελ Γκαζί. Ο Ολλανδός άσος της Άστον Βίλα, είναι αρκετά… αλμυρός, κάτι που κάνει την απόκτησή του να μη συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Η ιστοσελίδα voetbal.nl, όμως, έρχεται να δώσει μια νέα τροπή στην υπόθεση. Σύμφωνα με την οποία οι ελπίδες των Πειραιωτών υπάρχουν και οφείλονται στον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή. Ο λόγος για τον διάσημο Πορτογάλο μάνατζερ, Ζόρζε Μέντες. Με τον οποίο οι Πρωταθλητές Ελλάδος διατηρούν άριστες σχέσεις και έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές.

Στο ίδιο δημοσίευμα, ξεκαθαρίζεται μάλιστα πως η Άστον Βίλα απέκτησε τον Τραορέ, έτσι ώστε να είναι έτοιμη στο ενδεχόμενο που ο Ελ Γκαζί συνεχίσει στον Ολυμπιακό!

Οι Ολλανδοί λοιπόν, θεωρούν πως ο Μέντες θα βοηθήσει στο να προχωρήσει αυτή η μετακίνηση, αν φυσικά ικανοποιηθεί οικονομικά ο 25χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός που ανήκει στην Άστον Βίλα. Με τις συζητήσεις (πάντα σύμφωνα με το voetbal.nl) να αφορούν μονοετή δανεισμό και οψιόν αγοράς που όμως δε θα είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×