50% στους ελεύθερους ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός δεν πήρε το χαφ, που έψαχνε στην διάρκεια των μεταγραφών και έχει μείνει ένα μικρό παράθυρο ανοιχτό με τους ελεύθερους παίκτες, που έχει 50% επιτυχία επί εποχής Αλαφούζου.

Το χαφ που τόσο πολύ φαίνεται ότι έχει ανάγκη το ρόστερ του Παναθηναϊκού, δεν ήρθε στη διάρκεια των μεταγραφών που ολοκληρώθηκαν χθες. Πλέον υπάρχει το παράθυρο των ελεύθερων μεταγραφών, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι πολλές για να έρθει ο μέσος που λείπει από το ρόστερ της ομάδας.

Το Onsports έψαξε τους παίκτες που ήρθαν μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου ως ελεύθεροι στον Παναθηναϊκού επί εποχής Αλαφούζου και το ποσοστό επιτυχίας είναι 50%. Τέσσερις παίκτες ήρθαν αυτά τα οκτώ χρόνια, οι δύο έπαιξαν και βοήθησαν πολύ.

ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ ΦΙΓΚΕΡΟΑ: Επέστρεψε στον Παναθηναϊκό στις 12 Σεπτεμβρίου 2013. Είχε παίξει το πρώτο εξάμηνο του 2013 στους «πράσινους» δεν τα βρήκε με τον Παναθηναϊκό στην ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά δεν βρήκε άλλη ομάδα. Ο Νταμπίζας έψαχνε επιθετικό πίσω από τον Μπεργκ και τελικά οι «πράσινοι» πήραν και πάλι τον Φιγκερόα ως ελεύθερο, μετά το τέλος των μεταγραφών. Η παρουσία του στον Παναθηναϊκό ήταν απόλυτα πετυχημένη, αν και είχε έρθει χωρίς πολλές προσδοκίες και τελικά μετά από λίγους μήνες τον Δεκέμβριο του 2013 δέχθηκε μεγάλη πρόταση από ομάδα της Μαλαισίας και οι «πράσινοι» τον πούλησαν με 1 εκατ. ευρώ. Σήμερα έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο.

ΤΑΣΟΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ: Ήρθε στις 11 Σεπτεμβρίου 2017 σε ένα καλοκαίρι ταραχών στον Παναθηναϊκό, όπου ο Αλαφούζος διέλυσε όλη την ομάδα, που είχε φθάσει αγωνιστικά στην έξοδο στα προκριματικά του Champions League και προσπαθούσαν να πάρουν παίκτες, για να καλύψουν τα κενά πριν ο Αλαφούζος κλείσει και πάλι την «κάνουλα» και προκαλέσει οικονομική ασφυξία και όλα τα δεινά στον σύλλογο. Ο Αυλωνίτης ήρθε με ένα πολύ μικρό ποσό, για να αποτελέσει μία λύση στα στόπερ, αλλά δεν μπόρεσε να προσφέρει και με τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα μετά από λίγο καιρό αποχώρησε από τον σύλλογο. Ήταν ένας παίκτης που πέρασε και δεν… ακούμπησε και πριν λίγο καιρό πήγε στην Άσκολι.

ΦΕΝΤΕΡΙΚΟ ΜΑΚΕΝΤΑ: Στις 3 Σεπτεμβρίου 2018 ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον Μακέντα. Εκείνο το καλοκαίρι υπήρχε απαγόρευση μεταγραφών και ο Παναθηναϊκός μπορούσε να αποκτήσει μόνο έναν ξένο. Ο Νταμπίζας με τον Δώνη το έψαξαν πολύ και τελικά κατέληξαν στον Ιταλό, που είχε κάνει κακή χρονιά στην Νοβάρα και είχε μείνει ελεύθερος και δεν είχε βρει ομάδα. Ήταν μία απόλυτα πετυχημένη μεταγραφή με βάση τις οικονομικές δυνατότητες του Παναθηναϊκού και τα γκολ, που σημείωσε ο παίκτης στην ομάδα και πριν λίγο καιρό ανανέωσε και πάλι με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2023.

ΦΑΟΥΣΤΟ ΤΙΕΝΘΑ: Πέρυσι τέτοια εποχή ο Παναθηναϊκός έψαχνε ένα δυναμικό χαφ. Ο Νταμπίζας απέκτησε τον Φάουστο, που είχε μείνει ελεύθερος από την Εξτρεμαδούρα , αλλά ο παίκτης δεν έπαιξε σχεδόν… ποτέ. Συμμετοχή στο κύπελλο με την Παναχαϊκή και αυτό ήταν όλο. Αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό και αγωνίζεται στην Ταραγόνα. Αν είναι και φέτος ο Παναθηναϊκός να πάρει έναν Φάουστο για τα χαφ καλύτερα να μην πάρει κανέναν.

50% στους ελεύθερους ο Παναθηναϊκός!
50% στους ελεύθερους ο Παναθηναϊκός!
50% στους ελεύθερους ο Παναθηναϊκός!
50% στους ελεύθερους ο Παναθηναϊκός!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×