Παναθηναϊκός: «Καμία απόφαση για Ρόκα ή Πογιάτος»!

Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός έγινε γνωστό πως δεν υπάρχει ακόμη καμία απόφαση του μεγαλομετόχου για τον τεχνικό διευθυντή ή τον προπονητή.

Η πορεία του Παναθηναϊκού, τα αποτελέσματα, η αγωνιστική του εικόνα, είναι στοιχεία που έχουν φέρει απογοήτευση στους φίλους του «τριφυλλιού». Όλα αυτά έχουν εντείνει τις φήμες πως θα υπάρξουν γρήγορα εξελίξεις, αναφορικά με το μέλλον τόσο του Τσάβι Ρόκα όσο και του Ντάνι Πογιάτος. Με λίγα λόγια, πως ο Γιάννης Αλαφούζος θα απολύσει τεχνικό διευθυντή και προπονητή!

Από το «τριφύλλι» λοιπόν, θέλοντας να… μαζέψουν την κατάσταση, τονίζουν πως δεν υπάρχει ακόμη καμία απόφαση για απομάκρυνση τεχνικού διευθυντή και προπονητή. Μάλιστα με διαρροή της η «πράσινη» ΠΑΕ, ξεκαθάρισε πως για τον μεγαλομέτοχο αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιο θέμα.

«Δεν υπάρχει καμία απόφαση του μεγαλομετόχου για τον τεχνικό διευθυντή ή τον προπονητή της ομάδας», τονίζουν χαρακτηριστικά απ’ τον Παναθηναϊκό. Μένει να φανεί τι θα γίνει στο άμεσο μέλλον κι αν θα υπάρξει τελικά απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου για αλλαγές.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×