Μάντζιος: «Να παρουσιαστεί έτοιμος ο Άρης»

Ο Άκης Μάντζιος αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό.

Μάχη… κορυφής δίνει ο Άρης το Σάββατο, καθώς υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης», με τον Άκη Μάντζιο να μη στέκεται στις απουσίες ή την κούραση του αντιπάλου. Ο τεχνικός των «κίτρινων» επισήμανε με δηλώσεις του στη Nova πως σημασία έχει η ομάδα του να παρουσιαστεί όπως πρέπει και να παίξει για τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάντζιου:

«Προετοιμαζόμαστε καλά, αναλύουμε τον αντίπαλο και ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι του Σαββάτου. Οι παίκτες θέλουν τα μεγάλα παιχνίδια, ο στόχος μας είναι να διεκδικούμε τους βαθμούς της νίκης και αυτό θέλουμε να κάνουμε και αύριο. Υπάρχει καλή διάθεση και καλό κλίμα στην ομάδα και αυτό φαίνεται», ανέφερε αρχικά.

Για τον Ολυμπιακό: «Έχει μεγάλο βάθος, πολύ καλό υλικό, δεν ξέρω τι απουσίες θα έχει. Κοιτάμε να δούμε πως θα παρουσιαστούμε εμείς και αυτό έχει σημασία για μας. Δεν περιμένουμε κουρασμένο τον Ολυμπιακό. Είναι εντελώς διαφορετικό το χθεσινό του παιχνίδι με τη Σίτι».

Για το τι έχει αλλάξει στον Άρη: «Θέλαμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στην ομάδα. Είναι σημαντικό να ξέρει μια ομάδα να ξέρει να αμύνεται, έχουμε βελτιωθεί πολύ. Δεν κοιτάμε τα στατιστικά, προσπαθούμε να έχουμε τις λιγότερες απειλές από τον αντίπαλο, υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης στην επίθεση και δουλεύουμε και σε αυτό το κομμάτι».

Για τον Μάνο και τον Λόπεθ και τον παράγοντα γκολ: «Δεν είναι μόνο ο Λόπεθ και ο Μάνος, είναι και άλλα παιδιά που βρίσκονται στην επίθεση. Κανένας δεν έχει άγχος. Είναι θέμα λειτουργίας και ομοιογένειας και ειδικά στο επιθετικό κομμάτι. Υπάρχουν αρκετές αλλαγές και ελπίζουμε να γινόμαστε πιο παραγωγικοί παιχνίδι με παιχνίδι».

Για τους τερματοφύλακες: «Και με την παρουσία του Σιαμπάνη φαίνεται πως έχουμε τρεις ικανότατους παίκτες σε αυτή τη θέση. Είναι ένας ευχάριστος πονοκέφαλος να υπάρχουν τρεις ισάξιοι τερματοφύλακες σε μια ομάδα».

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι: «Θα κριθεί στο ποιος θα βρεθεί σε καλύτερη μέρα, στη διάθεση, το πάθος, και να αποφύγεις τα λάθη που μπορεί να τα πληρώσεις από την ποιότητα των αντιπάλων».

Για την απουσία του κόσμου: «Μας λείπει ο κόσμος μας. Θέλουμε να δώσουμε χαρά. Θα ήταν σημαντικό να δώσουμε αυτά τα παιχνίδια με τον κόσμο μας».

Για τον Μαραντόνα: «Είναι μια μεγάλη απώλεια. Ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου, ειδικά σε μια νέα ηλικία όπως ήταν ο Ντιέγκο».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×