AEK: «Καθαρή» από κορονοϊό - «Πονοκέφαλος» η άμυνα

ΑΕΚ: Αρνητικά ήταν τα τεστ κορονοϊού στα οποία υποβλήθηκαν τα μέλη της «Ένωσης» πριν από την προπόνηση της Παρασκευής (4/12).

Όλα καλά για τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι είναι Covid-free πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την 11η αγωνιστικής της Super League. H «Ένωση» θα προπονηθεί και το απόγευμα του Σαββάτου (5/12), όταν κι ο Μάσιμο Καρέρα θα ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας για την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ.

«Πονοκέφαλος» για τον Ιταλό τεχνικό αποτελεί η άμυνα κι η γενικότερη βελτίωση της, που αποτελεί επιτακτική ανάγκη, όπως φάνηκε και στο παιχνίδι με την Μπάγκρα για το Europa League. Όπως όλα δείχνουν ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι δεν θα είναι έτοιμος για το ματς της Κυριακής (6/12) και το πιθανότερο είναι οι «κιτρινόμαυροι» να ξεκινήσουν με Σβάρνα και Νεντελτσιάρου στο κέντρο της άμυνας.

Εκτός παραμένει κι ο Έλντερ Λόπες, ο οποίος όπως κι ο Ουκρανός μπακ συνεχίζουν την αποθεραπεία τους, ενώ πρόβλημα προέκυψε και με τον Μιχάλη Μπακάκη, ο οποίος αποκόμισε μια κάκωση στην ποδοκνημική στο ματς με την Μπράγκα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×