Κάναντι: «Είμαι απογοητευμένος»! (Video)

Ατρόμητος-Άρης: Ο Νταμίρ Κάναντι τόνισε αρκετές φορές πως είναι απογοητευμένος για όσα έκανε η ομάδα του μετά το 2-0!

Ο Ατρόμητος είχε τη νίκη στα χέρια του, βρέθηκε μπροστά στο σκορ 2-0 και είχε αριθμητικό πλεονέκτημα. Ο Άρης, όμως, βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει τους Περιστεριώτες και να τους… βυθίσει στον προβληματισμό φυσικά.

Ο Νταμίρ Κάναντι στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση, δεν μπορούσε να πιστέψει πώς η ομάδα του δε νίκησε αυτό το ματς. Μιλώντας για καλή παρουσία μέχρι το 2-0, αλλά και για πλήρη απογοήτευση από εκεί και πέρα.

Οι δηλώσεις του Νταμίρ Κάναντι:

«Αρχικά να πω πως στο πρώτο μέρος τα πήγαμε πολύ καλά, δώσαμε ελάχιστα δικαιώματα. Μετά το 2-0 κρατήσαμε ελάχιστα τη μπάλα και είμαι απογοητευμένος. Δεν παίξαμε όπως παίζαμε, δεν νικήσαμε και είμαι απογοητευμένος».

Για το αν υπήρξε χαλάρωση: «Ενώ αρχικά τα κάναμε όλα καλά και προηγηθήκαμε 2-0, δεν είχαμε μετά τον ίδιο ρυθμό. Το 2-1 προήλθε από ατομικό λάθος, μετά ο αντίπαλος έγινε επικίνδυνος».

Για το τι σημαίνει αυτό το αποτέλεσμα: «Το γεγονός πως παίζεις με τον Άρη, μπορεί να σου φέρει ισοπαλία. Είναι δική μας η ευθύνη και η ενοχή, προηγηθήκαμε 2-0. Θα συζητήσουμε στα αποδυτήρια, η σεζόν είναι μεγάλη».

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×