Παναθηναϊκός: «Έλιωσαν» τους τερματοφύλακες! (Video)

Παναθηναϊκός: Η έντονη προπόνηση των τερματοφυλάκων του «τριφυλλιού»!

Ο Λάζλο Μπόλονι θέλει να έχει «φρέσκια» την ομάδα του. Έχοντας αρκετούς παίκτες στα όριά τους, άφησε αρκετούς να κάνουν αποφόρτιση για να… γεμίσουν μπαταρίες και να είναι πανέτοιμοι σε επίπεδο ενέργειας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αυτό, βέβαια, δεν ίσχυσε για τους τερματοφύλακες. Οι πορτιέρε του «τριφυλλιού» όχι απλά δεν μπήκαν στη λογική της αποφόρτισης, αλλά τους… βγήκε το λάδι στην προπόνηση της Τετάρτης (9/12).

Οι «πράσινοι» γκολκίπερς αναλώθηκαν σε πολλές ασκήσεις, με μία εξ αυτών ειδικά να είναι κουραστική και μόνο στην παρακολούθησή της! Έπρεπε να δώσουν την μπάλα με τα πόδια, να τρέξουν να μπλοκάρουν στη μία γωνία της εστίας, να σηκωθούν αμέσως και να αποκρούσουν και το σουτ που τους γινόταν στην άλλη γωνία!

Κι αυτή ήταν απλά η μία άσκηση απ’ τις πολλές που έγιναν στους… ταλαίπωρους (λόγω κούρασης φυσικά) τερματοφύλακες του Παναθηναϊκού!

Λίγη απ’ την κόπωσή τους και τις απαιτήσεις των ασκήσεων που έκαναν, μπορείτε να μοιραστείτε κι εσείς βλέποντας το βίντεο που ακολουθεί από την προπόνηση της Τετάρτης!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×