Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα: Πέναλτι, VAR, Βιγιαφάνιες 1-0! (Video & Photos)

Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα: Χέρι του Σάλιακα σωστή υπόδειξη πέναλτι και ο Βιγιαφάνιες ανοίγει το σκορ στη Λεωφόρο!

Λίγο πριν το ημίωρο του αγώνα στο «Απόστολος Νικολαϊδης», είχαμε τη μεγάλη φάση για τον Παναθηναϊκό που τελικά έφερε το γκολ! Ο Αλεξανδρόπουλος έκλεψε ωραία, ο Κουρμπέλης άνοιξε στον Χατζηγιοβάνη, ο νεαρός σέντραρε και ο Μακέντα από απόσταση αναπνοής πήρε την κεφαλιά προς τα δίχτυα.

Εκεί, πετάχτηκε ο Σάλιακας και με τον αγκώνα έδιωξε την μπάλα. Ο Παπαδόπουλος αμέσως υπέδειξε το πέναλτι και απέβαλλε τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ! Υπήρξε βέβαια ο έλεγχος του VAR και ειδοποιήθηκε ο διαιτητής να πάει να δει τη φάση.

Όχι για το αν υπάρχει φάουλ του Αλεξανδρόπουλου στην αρχή της φάσης όπως διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι (ήταν καθαρή η προβολή στη μπάλα του νεαρού), αλλά για το χρώμα της κάρτας στον Σάλιακα.

Τελικά μετά τον έλεγχο, φάνηκε πως ο Χουτεσιώτης ήταν πίσω απ’ τον Σάλιακα άρα δεν έκοψε την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα. Γι’ αυτό και η κόκκινη έγινε κίτρινη με τον ΠΑΣ να έχει πέναλτι σε βάρος του μεν, αλλά να συνεχίσει με 11.

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες μετά από σύσκεψη με τον Μακέντα ανέβαλε την εκτέλεση στο 33ο λεπτό. Ο Αργεντινός πέρασε την μπάλα κάτω απ’ το σώμα του τερματοφύλακα των Ιωαννίνων και άνοιξε το σκορ. Σημειώνοντας γκολ με το «τριφύλλι» για πρώτη φορά μετά τις 7 Ιανουαρίου 2018 (σχεδόν 3 χρόνια πριν) λίγες μέρες πριν πάρει μεταγραφή. Ήταν και πάλι με πέναλτι. Μάλιστα είχε σκοράρει δύο φορές στο 2-0 επί του Πλατανιά στη Λεωφόρο!

 

Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα: Πέναλτι, VAR, Βιγιαφάνιες 1-0!
Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα: Πέναλτι, VAR, Βιγιαφάνιες 1-0!
Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα: Πέναλτι, VAR, Βιγιαφάνιες 1-0!
Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα: Πέναλτι, VAR, Βιγιαφάνιες 1-0!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×