Σε βαθιά κρίση η ΑΕΚ, όλα ανοιχτά με Καρέρα!

ΑΕΚ: Αναμένονται εξελίξεις μετά την καταστροφική ισοπαλία με το Βόλο - Όλα ανοιχτά για το μέλλον του Μάσιμο Καρέρα

Μη αναστρέψιμη μοιάζει η κατάσταση στην ΑΕΚ που και στο παιχνίδι Βόλο παρουσίασε τα γνωστά και μεγάλα προβλήματα στην άμυνα. 

Η ισοπαλία στη Ριζούπολη μοιάζει καταστροφική αν αναλογιστεί κανείς πως η Ένωση προηγήθηκε στο 3' και δεν μπόρεσε όχι μόνο να καθαρίσει το παιχνίδι, αλλά ούτε και να διαχειριστεί τα ζητήματά της.

Το -8 από την κορυφή αλλά και το γεγονός ότι ο Μάσιμο Καρέρα φέρει ξεκάθαρα ευθύνη για την εικόνα της ΑΕΚ κάνει το κλίμα ακόμα πιο βαρύ για τον Ιταλό τεχνικό. 

Πόσο μάλλον όταν οι επιλογές του Καρέρα, ειδικά από τη μέση και πίσω, σηκώνουν κουβέντα για την απαιτούμενη σταθερότητα της αμυντικής λειτουργίας που δεν υπάρχει. Και πως να υπάρχει όταν η ΑΕΚ δέχθηκε γκολ για το 12ο σερί παιχνίδι.

Παρά το γεγονός ότι η διοίκηση και προσωπικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης στήριξε τον Καρέρα, ακόμα και με ομιλία στα αποδυτήρια, η νέα απώλεια βαθμών δύσκολα θα περάσει στο ντούκου. 

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο οποίο η ΑΕΚ έδειξε τουλάχιστον αγωνιστικό τσαγανό για να μη χάσει, μπορεί να αποτέλεσε ίσως το πιο σημαντικό τεστ για το μέλλον του, ωστόσο, ο Ιταλός χάνει πόντους και εξακολουθεί να είναι υπό κρίση πριν το τέλος του 2020.

Η επόμενη ημέρα για την ΑΕΚ κάνει λόγο για αλλαγές. Και για αυτό που παρουσιάζει η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο δεν φταίει μόνο ο προπονητής αλλά και οι παίκτες. Για παράδειγμα οι αποβολές των Παουλίνιο-Σάκχοφ στη Ριζούπολη ήταν εκτός ποδοσφαιρικής λογικής και έκαναν ζημιά καθώς ήρθαν στο σημείο που η ΑΕΚ έδειχνε πως να ψάχνει το γκολ της νίκης.

Σε κάθε περίπτωση όλα είναι ανοιχτά για τον Καρέρα. Και μένει να φανεί εάν η κιτρινόμαυρη διοίκηση εξακολουθεί να έχει την ίδια στάση στήριξης προς τον Ιταλό την ώρα που το... πράγμα δείχνει να μην στρώνει με τίποτα. 

Σε βαθιά κρίση η ΑΕΚ, όλα ανοιχτά με Καρέρα!
Σε βαθιά κρίση η ΑΕΚ, όλα ανοιχτά με Καρέρα!
Σε βαθιά κρίση η ΑΕΚ, όλα ανοιχτά με Καρέρα!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×