Live Chat ΟΦΗ - Λαμία 2-0 (τελικό)

Δείτε λεπτό προς λεπτό τη μάχη του ΟΦΗ με την Λαμία για την Super League

Με στόχο την πρώτη τους νίκη στο νέο έτος ο ΟΦΗ φιλοξενεί σήμερα (7/1, 17:15) τη Λαμία, για τη 15η αγωνιστική της Super League 1, με τις δυο ομάδες να θέλουν το τρίποντο. Η κρητική ομάδα θα αγωνιστεί και πάλι με πολλές απουσίες

Από την αποστολή για το σημερινό ματς απουσιάζει το όνομα τόσο του τιμωρημένου Νέιρα, όσο και των τραυματισμένων Γιαννούλη, Μαρινάκη, Γιάννου, Ναμπί, Σακόρ, Φερέιρα, Ντε Γκουζμάν, Μίγγου και Βαζ.

Υπενθυμίζεται ότι στον πάγκο των Κρητικών δεν θα βρίσκεται ούτε ο προπονητής τους, Γιώργος Σίμος, του οποίου η σύζυγος αναμένεται να γεννήσει τις επόμενες ώρες.

Μία επιπλέον λύση για τον προπονητή της Λαμίας Μιχάλη Γρηγορίου ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Ο αριστερός ακραίος μπακ χαφ, Σαραμαντάς εξέτισε την ποινή του στον νικηφόρο εντός έδρας αγώνα με τον Άρη την περασμένη Δευτέρα και είναι ξανά διαθέσιμος. Εκτός είναι οι Βύντρα, Ασίγκμπα, Μπάχανακ, Σταμούλης, Βασιλόγιαννης. Ο τελευταίος δεν υπολογίζεται και όπως όλα δείχνουν θα λύσει τη συνεργασία του με την ομάδα της Λαμίας και θα συνεχίσει σε άλλο σύλλογο την καριέρα του.

Δείτε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση στο LIVE CHAT του Onsports

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×