Παναθηναϊκός: Συζητήσεις για κεντρικό χαφ, τι γίνεται με Μεντόζα

Ο Παναθηναϊκός μιλάει με κεντρικό χαφ, για να προχωρήσει στην απόκτησή του, ενώ ο Ντρεοσί παλεύει τον Μεντόζα με τις περισσότερες πιθανότητες να είναι για το καλοκαίρι.

Ο χρόνος περνάει και ο Παναθηναϊκός φωνάζει , ότι έχει ανάγκη από καλούς παίκτες κυρίως στην μεσαία γραμμή , αλλά και στα άκρα της επίθεσης. Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι οι «πράσινοι» μιλούν με κεντρικό χαφ και περιμένουν εξελίξεις τις επόμενες ημέρες με τον πρώτο στόχο, που έχουν. Δεν είναι εύκολη περίπτωση , από την στιγμή, που οι «πράσινοι» προτιμούν ελεύθερο , η δανεικό παίκτη και δεν μπορούν να δώσουν χρήματα σε ομάδα . Υπάρχουν, όμως και μία, δύο εναλλακτικές λύσεις.

Οσον αφορά τον Στίβεν Μεντόζα, το όνομα του οποίου το διαβάσατε από το onsports.gr, όχι μόνο επιβεβαιώνεται απόλυτα το ενδιαφέρον ,αλλά ο Ντρεοσί το παλεύει. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι ο παίκτης πρόσφατα άλλαξε μάνατζερ και ο Ντρεοσί είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον παίκτη και τον μάνατζερ του, ώστε να τον κλείσει από τώρα για το καλοκαίρι , που είναι και το πιο πιθανό. Ο Μεντόζα θέλει να πάει σε ομάδα , που να είναι βασικός και θα τον βοηθήσει να επιστρέψει στην Εθνική , απέρριψε τις προτάσεις, που είχε από την Τουρκία και τώρα έχει στα χέρια του προτάσεις από ομάδα της Βραζιλίας και τον Παναθηναϊκό.

Την τελική απόφαση θα την πάρει ο παίκτης και ο Ντρεοσί, που τον έχει πρώτο στην λίστα πιστεύει, ότι θα αποσπάσει το ναι του παίκτη. Από κει και πέρα το να έρθει τώρα ο Μεντόζα στον Παναθηναϊκό παραμένει δύσκολο, όπως σας είπαμε από την αρχή , διότι η Αμιάν ζητάει χρήματα, που ο Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθειμένος να δώσει μέχρι τώρα. Κανείς , βέβαια δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει μέχρι το τέλος Γενάρη, αλλά οι πιθανότητες να γίνει τώρα του Μεντόζα δεν είναι πολλές , είναι περισσότερες να γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι, που ο παίκτης μένει ελεύθερος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×